Ανοίγει το Attica στο Σύνταγμα για ψώνια με ραντεβού

Το Attica ανοίγει την Πέμπτη 8 Απριλίου και οι καταναλωτές μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους για ψώνια ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά. 

Ανοίγει το Attica στο Σύνταγμα για ψώνια με click in shop και SMS στο 13032. Το γνωστό πολυκατάστημα θα ανοίξει τις πύλες του στο κέντρο της Αθήνας αλλά μόνο στο ισόγειο, στο τμήμα δηλαδή για τα καλλυντικά.

Το Attica θα ενεργοποιήσει την ηλεκτρονική πλατφόρμα για ραντεβού στις 12 το μεσημέρι στην ιστοσελίδα του, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να κλείσει ήδη ραντεβού τηλεφωνικά στο 211 9900000.

Υπενθυμίζεται πως το «παράθυρο» για ψώνια στο πολυκατάστημα άνοιξε χθες με νέα εγκύκλιο του υπουργείου Ανάπτυξης, στην οποία επισημαίνεται ότι τα πολυκαταστήματα που λειτουργούν με ενιαίο ΑΦΜ (υπό τη διαχείριση ενός νομικού προσώπου) και εκθέτουν τα προϊόντα τους σε ενιαίο χώρο, ακόμη και αν πρόκειται για προϊόντα διαφορετικών εμπορικών σημάτων, μπορούν να ανοίξουν.

Έτσι, τα πολυκαταστήματα μπορούν να λειτουργούν σύμφωνα με τη μέθοδο του click inside και του click away.

Το θέμα ανακινήθηκε όταν άνοιξε το πολυκατάστημα Notos στην οποία, στο οποίο αρχικά επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 8.000 ευρώ, το οποίο ωστόσο μπορεί να ακυρωθεί εφόσον υποβληθεί ένσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ