Ανεμβολίαστοι Ελλάδα: Η τρομακτική πρόβλεψη Κουρέτα

Ανεμβολίαστοι Ελλάδα: Η παραφιλολογία για τα εμβόλια

Σε μια εφιαλτική προικονομία για την πορεία της πανδημίας προέβη ο καθηγητής Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών – Τοξικολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας αναφέροντας ότι είναι πολύ πιθανό να έχουμε μέχρι και 14.000 θανάτους ανεμβολίαστων μέσα στο χειμώνα. Τον τελευταίο καιρό οι ειδικοί, αλλά και οι άνθρωποι της κυβέρνησης τονίζουν με κάθε τρόπο το πόσο σημαντικό είναι να εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της χώρας και ειδικότερα οι άνω των 60 ετών. Ο καθηγητής Δημήτρης Κουρέτας, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, εκτίμησε ότι ο αριθμός των νεκρών μέσα στο χειμώνα μπορεί να ξεφύγει. Συγκεκριμένα έκανε λόγο για 12.000 μέχρι 14.000 θανάτους ατόμων άνω των 60 ετών που έχουν επιλέξει να μη κάνουν το εμβόλιο.

«Λανθασμένη η παραφιλολογία για τα εμβόλια»

Στη συνέχεια ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μίλησε για όσα ακούγονται για αλλαγή του DNA από το εμβόλιο. Τα χαρακτήρισε ανυπόστατα επιστημονικά, αλλά δυστυχώς υπάρχει ένα ποσοστό του πληθυσμού που πιστεύει ότι ισχύει. Επιστρέφοντας την κουβέντα στους ανεμβολίαστους τόνισε ότι είναι ένα ποσοστό της τάξης του 20%. «Το ότι τα εμβόλια προάγουν τις μεταλλάξεις, αυτό το πράγμα είναι κακοήθεις άγνοια. Όχι μόνο δεν προάγουν τις μεταλλάξεις, προφυλάσσουν. Αυτά τα μαθαίνουμε σε πρωτοετής φοιτητές. Η μελέτη που έχει εγκριθεί από τον EMA και τον FDA έχει τα πάντα, είναι εύκολο κάποιος να τη βρει.

Όλα έχουν γίνει νομότυπα. Όλες οι φιλολογίες που λέγονται ότι δήθεν τα εμβόλια είναι πειραματικά, είναι λανθασμένα. Οι κίνδυνοι είναι απειροελάχιστες. Αν βγάλουμε ένα εισιτήριο να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο και κάποιος μας πει ότι φέτος έπεσαν έξι αεροπλάνα, θα ταξιδέψουμε. Οι άνω των 50 είναι 500.000 άτομα ανεμβολίαστοι, από αυτούς 12.000-14.000 θα νοσήσουν και θα πεθάνουν φέτος τον χειμώνα», ήταν τα λόγια του.

mall kosmos 1 scaled

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ