Ακρίτα για Τσιτσιπά: “Σας το έλεγα ότι λέει ανοησίες”

Ακρίτα για Τσιτσιπά: Καυστικό σχόλιο της Ελενας Ακρίτα για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Καυστικό ήταν το σχόλιο της Ελενας Ακρίτα για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τις δηλώσεις του ότι δεν έχει εμβολιαστεί και δεν θα εμβολιαστεί εκτός…και αν γίνει το εμβόλιο υποχρεωτικό. Μια δήλωση που ενόχλησε, επειδή ο διεθνής τενίστας έχει μετάσχει και στην καμπάνια του “Μένουμε Ασφαλείς”. Η Ελενα Ακρίτα έγραψε ότι και στο παρελθόν υποστήριζε ότι ο Τσιτσιπάς λέει “ανοησίες τύπου Χάροντς” και πρόσθεσε ότι όταν τα έλεγε της απαντούσαν ότι είναι νέο παιδί και ότι έχει συμπλέγματα.

Τι έγραψε η Ελενα Ακρίτα

Όταν γράφαμε ότι ο Τσιτσιπας λεει ανοησίες τύπου Χάροντς, μάς απαντούσατε ότι είναι νέο παιδί μωρέ κι έχουμε συμπλέγματα – προφανώς γιατί είμαστε όλοι αποτυχημένοι τενίστες και τον ζηλεύουμε. Τώρα που προκύπτει ότι ο Τσιτσιπας έκανε αντικόβιντ τηλεοπτική καμπάνια ενώ σήμερα ανακοινώνει ότι είναι αντιεμβολιαστης και θα εμβολιαστεί μόνον αν γίνει υποχρεωτικό, τί έχετε να πείτε, γλυκούλια; Παρεμπιπτόντως τα Χάροντς είναι ντεμοντέ, κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν ψωνίζει πλέον από εκεί.

Αλλά η Ελενα Ακρίτα δεν θα μπορούσε να μείνει εκεί. Έκανε κι ένα σχόλιο για τους αγαπημένους της Αδωνι Γεωργιάδη και Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς ποστάρισε την φωτογραφία τους από αγώνα τένις μεταξύ τους και πρόσθεσε το σχόλιο:

Κάτι δεν πάει καλά με τους τενίστες λογικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ