Ακρίτα – Μπογιόπουλος ΚΚΕ: “Μέχρι και η μάνα μου, μού τα έχωσε”

“Συγγνώμη” μέσω Facebook ζήτησε η Ελενα Ακρίτα από το ΚΚΕ, με αφορμή προηγούμενη ανάρτησή της, “για τα επί Στάλιν φρικαλέα σεξουαλικά σκάνδαλα” την οποία μάλιστα ανέβασε μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Βουλή κατά τη συζήτηση της υπόθεσης Λιγνάδη και του ελληνικού #metoo. Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή της, με μερικούς να την καλούν να μιλήσει με στοιχεία και ντοκουμέντα, η Έλενα Ακρίτα αναγκάστηκε, όχι μόνο σε αναδίπλωση, αλλά να ζητήσει δημόσια συγγνώμη εξαφανίζοντας την επίμαχη ανάρτηση. “Μέχρι και η μάνα μου, μού τα έχωσε” είπε χαρακτηριστικά προσπαθώντας να διασκεδάσει το κλίμα. Ειδικότερα, στη νέα ανάρτησή της στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα αναφέρει πως “έχει δίκιο ο Ημεροδρόμος και ο Νίκος Μπογιόπουλος, λάθος μέγα η ανάρτηση μου για το ΚΚΕ”.

“Ήταν μια κακή μέρα για μένα και για τις αρχές μου. Το αναγνωρίζω και ζήτω συγγνώμη” συμπληρώνει. Μάλιστα, ολοκληρώνει την ανάρτησή της λέγοντας πως “μέχρι κι η μάνα μου μού τα χώσε”, διαγράφοντας την προηγούμενή της ανάρτηση.

Ακρίτα -ΚΚΕ: Η απάντηση Μπογιόπουλου

Ακρίτα – ΚΚΕ: Η ανάρτηση που “άναψε φωτιές”

“Κύριε Κουτσούμπα, κατ’ αρχάς συγχαρητήρια για την δυναμική απάντησή σας στις αθλιότητες ΝΔκρατων για τον Αρη Βελουχιώτη. Όμως, να σας θυμίσουμε τα επί Στάλιν φρικαλέα σεξουαλικα σκάνδαλα που έγιναν επί Στάλιν στα μπαλέτα Μπολσόι; Τις κακοποιήσεις, τους βιασμούς, τις αυτοκτονίες που συνεχίστηκαν πολλές δεκαετίες στο χώρο της Τέχνης στη Σοβιετική Ένωση; Να σάς θυμίσουμε τα ανείπωτα μαρτύρια που πέρασε επί χρόνια η μεγάλη Νάντια Κομανέτσι στα χέρια του γιου του Τσαουσέσκου” είχε γράψει στην ανάρτηση για την οποία μετά τις έντονες αντιδράσεις ζήτησε συγγνώμη και τελικά διέγραψε.

Ακρίτα ΚΚΕ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ