Αγρίνιο: Έρχονται αποκαλύψεις για τον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό

Μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση έρχεται στο φως μετά τη σύλληψη του ιερέα στο Αγρίνιο για βιασμό και παιδική πορνογραφία.

Ήταν ένας μήνας πριν, όταν κοινοποιήθηκε στις εισαγγελικές αρχές η καταγγελία μιας -ενήλικης πια- γυναίκας, η οποία υποστηρίζει ότι πριν από χρόνια, όταν ήταν ακόμη ανήλικη, είχε κακοποιήσει σεξουαλικά από τον ιερέα στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, πρόκειται για μια 22χρονη κοπέλα η οποία κατήγγειλε πως και η ίδια αλλά και η αδερφή της κακοποιήθηκαν σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικες. Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε πριν από 14 χρόνια, δηλαδή το 2007, όταν η νεαρή γυναίκα ήταν 8 ετών.

«Άνοιξαν στόματα για υποθέσεις του παρελθόντος. Έγιναν καταγγελίες στον απόηχο της ιστορίας της Μπεκατώρου». Αυτό σχολιάζει στο ίδιο μέσο πηγή με γνώση της υπόθεσης που συγκλονίζει την τοπική κοινότητα.

Μετά την καταγγελία παραγγέλθηκε από τον Εισαγγελέα στις αστυνομικές αρχές η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας. Ακολούθησε η συλλογή καταθέσεων και στοιχείων ενώ έγινε χθες από την Ασφάλεια Αγρινίου και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έρευνα σε δύο οικίες του ιερέα.

Κατασχέθηκαν υπολογιστές και τάμπλετ που έγιναν φύλλο και φτερό και φέρεται να εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο 49χρονος ιερέας συνελήφθη τελικά και κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και βιασμό.

Ο ιερέας μέχρι σήμερα ιερουργούσε σε εκκλησίες χωριών της οικείας μητρόπολης η οποία καλείται πλέον να διαχειριστεί την συγκλονιστική αυτή η υπόθεση και αναμένει και αυτή τις εξελίξεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Αγρίνιο το όνομά του είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία, για μια υπόθεση την οποία εξέτασαν και οι εκκλησιαστικές αρχές η οποία ωστόσο δεν συνδέεται με αυτή που πυροδότησε τις παραπάνω εξελίξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ