Αγρίνιο: Στο 100% η θνητότητα στη ΜΕΘ Covid – Δεν βγαίνει κανείς ζωντανός

Προβληματισμό κι ανησυχία προκαλούν τα στοιχεία θνητότητας στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου του Αγρινίου, καθώς φτάνει το 100%.

Το ποσοστό του 100% φτάνει η θνητότητα στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου του Αγρινίου, όπως μετέδωσε το ΟPEN. Αυτό σημαίνει, με απλά λόγια, πως κανείς ασθενείς που εισέρχεται στη συγκεκριμένη ΜΕΘ δεν καταφέρνει να βγει ζωντανός.

Όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός, το θέμα απασχόλησε και το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου κι αποφασίστηκε να διερευνηθούν αυτά τα περιστατικά, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει και πού οφείλεται το σοκαριστικό ποσοστό θνητότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις την περασμένη Δευτέρα τρεις άνθρωποι κατέληξαν από κορονοϊό στη ΜΕΘ του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

Έγγραφο από την 6η ΥΠΕ στο νοσοκομείο

Ο αριθμός των ασθενών με Covid που «σβήνουν» στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Νοσηλευτικής Μονάδας του Αγρινίου, έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τον διοικητή της 6η ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, έχει ήδη σταλεί σχετικό έγγραφο, ζητώντας αναλυτικά εξηγήσεις από τη διοίκηση του νοσοκομείου στο Αγρίνιο για το τι συμβαίνει στη συγκεκριμένη κλινική.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες και ενώ αναμένεται η απάντηση από την διοίκηση του νοσοκομείου Αγρινίου, δεν αποκλείεται να ληφθούν και άλλες πρωτοβουλίες από την πλευρά της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ