Άγριες Μέλισσες – Γιώργος Σουξές: Τι θα φέρει η επόμενη ημέρα για τους ήρωες των «Άγριων Μελισσών»

Ο «ενωμοτάρχης Προύσαλης» από τις «Άγριες Μέλισσες» προβλέπει τις εξελίξεις στις ζωές των κεντρικών ηρώων της σειράς.

Με το χαρακτηριστικά αφοπλιστικό χιούμορ του, ο Γιώργος Σουξές, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Προύσαλη στις «Άγριες Μέλισσες», υποδέχτηκε το «Ευτυχείτε» στις πρόβες του θεατρικού έργου «Καλησπέρα σας κυρία Μπέμπα» που συνεχίζονται εντατικά στο Θέατρο Προσκήνιο ενόψει της περιοδείας της παράστασης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής ο «ενωμοτάρχης» του Διαφανίου, ο οποίος ζει στιγμές αγωνίες στα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς (σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη 2 και 3 Ιουνίου), κάνει τις προβλέψεις του για τα όσα θα δούμε την επόμενη σεζόν.
Ας ξεκινήσουμε από το ενδεχόμενο κάποια από τα ζευγάρια στο Διαφάνι να αποκτήσουν παιδιά. Ο ηθοποιός ήταν επιφυλακτικός για το κατά πόσον είναι δυνατόν ο Προύσαλης και η Ρίζω να αποκτήσουν απογόνους –«θα γελάει ο κόσμος» είπε επιγραμματικά- όμως δεν αποκλείει τίποτα. Για τη Λενιώ και τον Λάμπρο πάλι, ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν κοιμάται δίπλα στο κρεβάτι τους και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Και ας συνεχίσουμε με τα ζευγάρια που οι δρόμοι τους χώρισαν. Καταρχάς τον Νικηφόρο και την Ασημίνα. Θα είναι ξανά μαζί; «Δύσκολο» το βρίσκει ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος μάλλον πιστεύει ότι τα γεγονότα που μεσολάβησαν δεν επιτρέπουν μεγάλη αισιοδοξία. Αντίθετα, ο Άγγελος και η Σοφούλα θα ξεπεράσουν τα προβλήματά τους με την αγάπη εκείνου –«χαλβά που τον κάνει ό,τι θέλει η Σοφούλα» χαρακτηρίζει τον υφιστάμενό του ο ενωμοτάρχης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ