Αγωγή σε γνωστό πλαστικό χειρουργό κατέθεσε αεροσυνοδός – «Είναι παραμορφωμένη» λέει ο Λύτρας

Αγωγή σε διάσημο πλαστικό χειρουργό από 28χρονη αεροσυνοδό. «Ουσιαστικά δεν έχει μύτη» λέει ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.

Αγωγή σε πολύ γνωστό πλαστικό χειρουργό έχει καταθέσει Ελληνίδα αεροσυνοδός και ζητά 1 εκατ. ευρώ, γιατί έχει υποστεί – όπως υποστηρίζει – τεράστια ζημιά από τις επεμβάσεις που της έκανε.

Για την υπόθεση μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή Πρωινό ο δικηγόρος της 28χρονης, Απόστολος Λύτρας. Η νεαρή αεροσυνοδός, όπως είπε ο δικηγόρος της, επισκέφθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο τον γνωστό πλαστικό χειρουργό γατί ήθελε να διορθώσει κάποιες ατέλειες στα μάτια και τη μύτη της.

Οι επεμβάσεις όμως δεν ήταν επιτυχημένες, με αποτέλεσμα η 28χρονη να πάει σε ιατροδικαστή και να καταθέτει αγωγή κατά του πλαστικού χειρουργού για τη ζημιά που υπέστη.

«Της κατέστρεψε το ρινικό κόκκαλο. Η γυναίκα πλέον δεν έχει μύτη. Όπως το ακούτε. Λείανε υπερβολικά το ρινικό οστό» είπε ο δικηγόρος της 28χρονης αεροσυνοδού Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Επίσης χωρίς να έχει συνεννοηθεί με τον γιατρό, της έβαλε λίπος κάτω από τα μάτια, με αποτέλεσμα και αυτό να φεύγει μόνο του και να πέσει στο ένα της μάτι» σημείωσε επίσης.

Τέλος πρόσθεσε: «Η γυναίκα έχει πάει στην Αμερική και σε άλλα μέρη και δεν μπορεί να διορθωθεί το πρόσωπο. Είναι παραμορφωμένη. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ περίεργο. Είναι ένας πολύ γνωστός Έλληνας χειρουργός και μιλάμε καθαρά για ένα ιατρικό λάθος».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ