Αγγελική Νικολούλη για Πάτρα: Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα

Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε, την Κυριακή (27/03), πως υπάρχει ένα ρεπορτάζ για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα, το οποίο «δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα».

Συγκεκριμένα, σε σχετική συνέντευξή της στη «Real Life», η Αγγελική Νικολούλη δήλωσε για την υπόθεση της Πάτρας: «Κάνω την έρευνά μου, προσπαθώντας να μην περάσω τις διαχωριστικές γραμμές. Πιστεύω, όμως, ότι σύντομα θα έχουμε φως σε αυτήν την υπόθεση. Είναι μια άγρια ιστορία για την ελληνική κοινωνία και στον βαθμό που μπορώ, βοηθώ. Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις. Δεν θέλω να κάνω θόρυβο».

Επίσης, η ίδια πρόσθεσε: «Ερευνώ προσεκτικά χωρίς να ακούω τις σειρήνες, γιατί ένα λάθος μπορεί να φέρει την ανατροπή».

Αναφορικά με τη φράση της που είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο τούνελ» στις 18 Μαρτίου, σύμφωνα με την οποία «ένα από τα παιδιά φαίνεται να “μιλά” μέσα από τον τάφο του», η Αγγελική Νικολούλη απάντησε: «Ένα από τα νεκρά παιδιά «φώναζε» από την αρχή από τον τάφο του. Πιστεύω πως οι ερευνητές το έχουν ακούσει».

Επιπλέον, η δημοσιογράφος σημείωσε για την πορεία των ερευνών: «Τρία παιδιά να χάσουν τη ζωή τους σε τρία χρόνια; Ευτυχώς που οι γιατροί αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά και έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου μετά τον χαμό και του τρίτου παιδιού. Πολλοί ρίχνουν την ευθύνη στο περιβάλλον της οικογένειας, στους συγγενείς και στους φίλους, που θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί τη συχνότητα των θανάτων και να βοηθήσουν».

Η Αγγελική Νικολούλη φαίνεται πως έχει συγκλονιστεί κατά τη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης, ακόμα και όταν βρίσκεται στο πλατό του «Φως στο τούνελ», με την ίδια να επισημαίνει: «Αυτή είναι η δυσκολία της ζωντανής εκπομπής έρευνας. Όταν ξέρεις ότι έχεις στα χέρια σου απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα και πρέπει να ισορροπήσεις. Είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ανατραπεί η έρευνα των Αρχών. Εκτός από ρεπόρτερ, είμαι πάνω από όλα άνθρωπος και μητέρα. Όταν με πνίγει το άδικο, αντιδρώ».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ