Αφροδίτη Λατινοπούλου τρίχες: Χαμός στο Twitter με το ξέσπασμα για τις αξύριστες και τους ξυρισμένους

“Σεισμό” έχει προκαλέσει στα social media η Αφροδίτη Λατινοπούλου, γνωστή πολιτευτής της ΝΔ, η οποία σε ένα… “μανιφέστο” με άγνωστη αφορμή, ενημέρωσε το κοινό πόσο σιχαίνεται τις αξύριστες μασχάλες και τα αξύριστα πόδια των γυναικών. «Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους» λέει, προσθέτοντας πως βλέποντας τέτοιες φωτογραφίες στα social media ως γυναίκα «νιώθει άβολα, αισθάνεται ντροπή και απεχθάνεται να βλέπει τέτοιου είδους φωτογραφίες».

«Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι άσχημο» λέει.

Από το στόχαστρό της δεν έλειψε ούτε η περιποίηση των ανδρών, λέγοντας ότι «βλέπουμε από την άλλη, συνεχώς τους άνδρες, ολοένα και περισσότερο να γέρνουν προς τη γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού. Και όταν λέμε παντού, παντού. Βάφονται. Φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα και γενικότερα κάνουν πράγματα τα οποία συνηθίζουν να κάνουν οι γυναίκες».  «Από την άλλη οι γυναίκες γέρνουν προς τους άνδρες. Μένουν αξύριστες, προβάλλουν ότι είναι αξύριστες. Ντύνονται με oversized ρούχα και πολλές φορές με ανδρικά ρούχα. Και όλο αυτό θέλουν να δείξουν ότι είναι φυσιολογικό. Δεν είναι. Και δεν είναι όχι μόνο φυσιολογικό, είναι αποκρουστικό. Και για τις γυναίκες και για τους άνδρες».

«Ε, λοιπόν, μια νοσηρή μειοψηφία δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς, ούτε το φυσιολογικό που έχουμε μάθει έως τώρα. Όλοι μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε. Και αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να ξανασκεφτούν τι σημαίνει εξέλιξη, διότι σε καμία περίπτωση, αυτό το οποίο αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη. Αυτό είναι εποχή των σπηλαίων. Γιατί τότε ήταν η τελευταία φορά που μία γυναίκα δεν περιποιούνταν τον εαυτό της».

Κύμα αντιδράσεων από τους χρήστες των social media

Η δημόσια τοποθέτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από χρήστες των social media.

Λίγα λόγια για την Αφροδίτη

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου γεννήθηκε το 1991 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το τένις η οποία και διήρκησε πάνω από δέκα χρόνια. Έχει δύο αδέρφια και όπως αναφέρει η ίδια στο site της: Μεγάλωσα σε μια υπέροχη, τρίτεκνη, ένθεη, παραδοσιακή οικογένεια με πολλή αγάπη, αλλά και αυστηρούς κανόνες”. Το 2009 μπαίνει στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, συνεχίζει να παίζει τένις, συμμετέχοντας σε πρωταθλήματα της Ελλάδας και της Ευρώπης, ενώ το 2013 ανοίγει Ακαδημία Τένις.

Το 2018 άρχισε να εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός και λίγο αργότερα έρχεται στη ζωή της και η πολιτική. Το Νοέμβριο του 2017, ορίστηκε Γραμματέας Επαρχιακού της ΟΝΝΕΔ. Το Φεβρουάριο του 2018 ξεκινά την καμπάνια “Macedonian products made in Greece” για να προωθήσει τα Ελληνικά Μακεδονικά Προϊόντα. Στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 ήταν υποψήφια Βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί. Κατά καιρούς οι αναρτήσεις της στα social media έχουν πυροδοτήσει σφοδρές αντιδράσεις. Δεν διστάζει να συγκρουστεί με την Αριστερά, να δηλώσει τη δυνατή πίστη της στη θρησκεία και να στηρίζει την κυβέρνηση, ενώ αναδεικνύει και υπερασπίζεται κάθε ζήτημα όλων των Σωμάτων Ασφαλείας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ