Αεροπλάνο Σκιάθος: Προσγείωση που “κόβει” την ανάσα

Αεροπλάνο Σκιάθος: Το βίντεο που καταγράφει την προσγείωση είναι σοκαριστικό

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά, για φωτογράφιση, αεροδρόμια, αλλά και ένα από τα πιο επικίνδυνα όταν γίνονται προσγειώσεις, είναι αυτό της Σκιάθου. Το αεροδρόμιο στο πλάι της πόλης της Σκιάθου, σχεδόν πάνω στη θάλασσα, προσελκύει τους παρατηρητές των αεροσκαφών και όσους βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο από τις προσγειώσεις.

Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν σημειωθεί ατυχήματα. Μάλιστα στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο της Σκιάθου, πριν μερικές εβδομάδες, μία τουρίστρια που ήθελε να βιντεοσκοπήσει από πολύ κοντά την απογείωση ενός αεροσκάφους της Transavia, και παρασύρθηκε από την τουρμπίνα. Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ένα αεροσκάφος Airbus βρίσκεται ελάχιστα μέτρα πάνω από το έδαφος, με αποτέλεσμα όσοι κινηματογραφούσαν την προσγείωση με τα κινητά τους, να αναγκαστούν να σκύψουν και να τρέξουν για να φύγουν από κάτω.

Το αεροσκάφος πέρασε ξυστά από τα κεφάλια των ανθρώπων

Το Airbus A321neo της ουγγρικής«Wizz Air», μίας εταιρείας χαμηλού κόστους, ήταν τόσο κοντά στο έδαφος που τρόμαξε και όσους το κοιτούσαν από μακριά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, όπου αρχικά βλέπουμε το αεροπλάνο να πλησιάζει το αεροδρομίου στη Σκιάθο και από κάτω να παρακολουθούν την προσγείωση λουόμενοι. Το αεροσκάφος πλησιάζει, περνάει πάνω από τα σκάφη στο λιμάνι και προσγειώνεται περνώντας ξυστά πάνω από τα κεφάλια εκείνων που το φωτογράφιζαν. To βίντεο κατέγραψε η ομάδα του GreatFlyer.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ