9χρονος Πάτρα κορονοϊός: Καλά νέα για τον μικρό Μάριο

Κερδίζει τη μάχη ο 9χρονος Μάριος στην Πάτρα που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου με κορονοϊό. Όπως γίνεται γνωστό πλέον υποστηρίζεται μόνο από απλή μάσκα και εφόσον όλα πάνε καλά και το επόμενο 24ωρο, αναμένεται σύντομα να βγει από τη ΜΕΘ και να μεταφερθεί στην απλή κλινική COVID. Μάλιστα θέλησε να μάθει λεπτομέρειες για την κατάσταση του και αν αυτή προκλήθηκε από τον κορονοϊό. Επίσης, καλή είναι και η κατάσταση του 10χρονου αγοριού αλλά και του βρέφους που επίσης νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Ρίου με κορονοϊό.

Οι γιατροί δεν είχαν φύγει λεπτό από το πλευρό του Μάριου ενώ γίνονταν τουλάχιστον δύο τηλεδιασκέψεις την ημέρα με ειδικούς εντατικολόγους κι από άλλα νοσοκομεία της χώρας για να αποφασιστεί πώς θα κινηθεί η αγωγή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του 9χρονου, νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο του “Αγίου Ανδρέα”, είχε διαγνωστεί θετική στο μεταλλαγμένο στέλεχος κορονοϊού, με αποτέλεσμα, όπως λένε, να κολλήσει τον σύζυγο και τα δύο τους παιδιά.

“Της συζύγου ήταν ο μεταλλαγμένος ιός, άρα κι εμείς από τη σύζυγο κολλήσαμε, άρα από αυτόν θα είναι”, είχε δηλώσει στο Mega ο σύζυγός της. Σημειώνεται ότι παρόλο που τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας νόσησαν ελαφριά, ο 9χρονος παρουσίασε υψηλό πυρετό από την περασμένη Τετάρτη και πέντε μέρες μετά εισήχθη στο νοσοκομείο. Θετικά είναι τα σημάδια στην πορεία της υγείας και των άλλων 2 παιδιών που νοσηλεύονται: του 10χρονου και του μόλις 2 μηνών βρέφους. Η υγεία και των 2 μικρών παιδιών παρουσιάζουν βελτίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ