6χρονος Φώτης Πάτρα: Τα νεότερα για τη υγεία του

6χρονος Φώτης Πάτρα: Σήμερα η μαγνητική τομογραφία

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον 6χρονο Φώτη που χτυπήθηκε στον αγώνα καρτ στην Πάτρα, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, καθώς φαίνεται πως ανταποκρίνεται θετικά. Σήμερα αναμένεται να γίνει η μαγνητική τομογραφία ενώ, σύμφωνα με το pelop, οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά. Μάλιστα, όπως ανέφερε σε χθεσινές δηλώσεις του ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, σχετικά με την πορεία της υγείας του 6χρονου, τόνισε πως «από την Κυριακή ο ανήλικος είναι σε καταστολή».

6χρονος Φώτης: Σήμερα η μαγνητική τομογραφία

Επίσης, τόνισε πως «ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενός νευρολογικού παραθύρου που είχαν οι γιατροί του Πανεπιστημιακού προκειμένου να δουν την αντίδραση του εγκεφάλου. Και όπως με ενημέρωσε ο κ. Ανδρέας Ηλιάδης διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά». Ο κ. Καρβέλης προσέθεσε στις δηλώσεις του ότι «είμαστε αισιόδοξοι για την περαιτέρω εξέλιξη υγείας του ασθενή» ενώ για σήμερα «έχει προγραμματιστεί να υποβληθεί σε μαγνητική και μετά θα επιχειρήσουν οι γιατροί να κάνουν άρση της καταστολής προκειμένου να δούμε τις αντιδράσεις του εγκεφάλου του».

6χρονος Φώτης Πάτρα: Πότε θα αποσωληνωθεί

Επιπλέον, σύμφωνα με την εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του ΟΡΕΝ και ό,τι ανέφερε ο Νίκος Γιαπρακάς, «σήμερα το μεσημέρι περνάμε στη δεύτερη φάση η οποία έχει να κάνει με τη μαγνητική τομογραφία. Με αυτόν τον τρόπο οι γιατροί θα έχουν την πλήρη εικόνα του εγκεφάλου και οι γιατροί θα δουν αν υπάρχει κάποια άλλη βλάβη ή πρόβλημα. Αλλά τα μηνύματα που έχουμε είναι ότι δεν θα υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Αλλά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί από τη μαγνητική. Και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η διαδικασία της αποσωλήνωσης του παιδιού». Ο 6χρονος παρακολουθούσε τους αγώνες, στο ύψος της οδού Μαιζώνος, κοντά στην πλατεία Γεωργίου. Σύμφωνα με το thebest, το αγωνιζόμενο όχημα καρτ χτύπησε στις μπαριέρες της οδού Μαιζώνος. Το καρτ εκτοξεύτηκε, τραυματίζοντας το νεαρό παιδί που παρακολουθούσε τον αγώνα, στο κεφάλι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ