40χρονη κορονοϊός: Έχασε τη μάχη η ανιψιά του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής

40χρονη κορονοϊός: Πίσω της αφήνει τον σύζυγό της και την 5χρονη κόρη της.

Θλίψη επικρατεί στα Ιωάννινα μετά τον θάνατο από κορωνοϊό μίας 40χρονης. Η Αλέκα Σιώζου, ανιψιά του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Βαγγέλη Αργύρη, έδωσε σύμφωνα με το epirusgate σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό για δύο ολόκληρους μήνες. Ωστόσο νικήθηκε και άφησε την τελευταία της  πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλευόταν. Πίσω της αφήνει τον σύζυγό της και την 5χρονη κόρη της. Σημειώνεται ωστόσο ότι πριν από έναν μήνα, όπως αναφέρει το epirusgate, είχε χάσει τη μάχη με τον κορωνοϊό και ο πατέρας της Χαράλαμπος Σιώζος, πρώην τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα Μαρμάρων του Δήμου Ιωαννιτών.

Σε ανακοίνωση, η οικογένεια της 40χρονης αναφέρει ότι συγκεντρώνει χρήματα για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19. «Από χθες η καρδιά μας ράγισε. Το χαμόγελό μας έσβησε. Ο δικός μας Άγγελος, η Αλεξάνδρα μας δεν άντεξε άλλο αυτή την άνιση μάχη. Ήθελε να βγει νικήτρια και να γυρίσει να μοιράσει ξανά χαμόγελα απλόχερα, παντού, σε κάθε βήμα της, όπως έκανε πάντα. Όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες που πάλευε ήταν ο πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου.

Δίπλα της είχε μια ομάδα ηρώων που παλεύανε στο πλευρό της ακούραστοι, δίνοντας έναν τιτάνιο αγώνα για το κορίτσι μας. Δεθήκανε μαζί μας, με τον πόνο και τη θλίψη μας. Κάποιες φορές όμως σε όλους τους αγώνες υπάρχουν και οι ήττες. Το κεφάλι ψηλά όμως, γιατί εσείς θα δώσετε πολλούς αγώνες και θα είστε στήριγμα σε πολλές οικογένειες. Για σας όλους τους ήρωες και για τους αγώνες που δίνετε, η οικογένεια της Αλεξάνδρας αποφάσισε να ανοιχθεί λογαριασμός στη μνήμη της και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να πάνε για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19», αναφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ