34χρονος Κρήτη: Κτηνοτρόφος συνελήφθη για βιασμό ανήλικης

34χρονος Κρήτη: Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Χανίων

Στη σύλληψη ενός 34χρονου κτηνοτρόφου προχώρησε την Τετάρτη η Αστυνομία στην Κίσσαμο, καθώς ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να είχε αποπλανήσει μια 14χρονη κοπέλα και στη συνέχεια να την ανάγκαζε να ξαναβρεθεί μαζί του. Σύμφωνα με το in.gr, ο άνδρας εκβίαζε την κοπέλα υπό την απειλή πως την είχε καταγράψει σε βίντεο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 34χρονος είχε γνωρίσει μια 14χρονη (τη χρονική στιγμή εκείνη) κοπέλα και άρχισε να επικοινωνεί μαζί της, αρχικά με μηνύματα. Εν τέλει, όπως αναφέρει το zarpanews,  κατάφερε να την αποπλανήσει και ένα βράδυ κατέληξαν στο σπίτι του. Όταν όμως εκείνη θέλησε να σταματήσει να τον βλέπει, φέρεται να την απείλησε ότι είχε καταγεγραμμένες τις περιπτύξεις τους σε βίντεο και πως, αν ήθελε αυτό να μείνει κρυφό, θα έπρεπε να ξαναέρθει να τον δει.

Την απείλησε με όπλο

Ακολουθώντας αυτές τις τακτικές ο 34χρονος εξασφάλιζε τις συναντήσεις του με το ανήλικο κορίτσι, όπως αναφέρει η δικογραφία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Τελικά, όταν μια μέρα το κορίτσι τού δήλωσε πως δεν ήθελε να τον βλέπει άλλο και ότι θα τα αποκάλυπτε όλα στους γονείς της και στην Αστυνομία, εκείνος φέρεται να έβγαλε όπλο και να το έστρεψε εναντίον της. Οι αστυνομικοί έχουν λάβει καταθέσεις και από άλλες νεαρές κοπέλες τις οποίες είχε πλησιάσει ο 34χρονος. Θεωρούν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η δράση του να είναι πολύ ευρεία, ενώ δεν αποκλείουν την πιθανότητα να είχε συνευρεθεί και με κορίτσια μικρότερης ηλικίας. Μάλιστα, η… φήμη του φέρεται να επεκτάθηκε και σε άλλους νομούς της Κρήτης.

wVlfnlTbRtK8eGvbnBZI VolkanOlmez 005

Με τι κατηγορείται

Σύμφωνα με το in.gr τα αδικήματα που αναφέρονται στη δικογραφία είναι ιδιαίτερα σοβαρά, καθώς περιλαμβάνουν τον βιασμό κατ΄εξακολούθηση, την παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος, την προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατά συρροή, την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση. Επίσης, αναφέρονται παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, αλλά και απειλή και απόπειρα παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Χανίων την Πέμπτη.

Αστυνομία

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ