15χρονη Instagram: Άνδρας την ανάγκασε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες

15χρονη Instagram: Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναζητεί τον άνδρα που απειλούσε κορίτσι από τη Ρόδο, μέσω της δημοφιλούς κοινωνικής πλατφόρμας

Έρευνα διεξάγεται για έναν άνδρα που φέρεται, απειλώντας την οικογένειας μιας 15χρονης, από τη Ρόδο, να την αναγκάσει να τους στείλει γυμνές φωτογραφίες της στο Instagram. Η καταγγελία έγινε από την ανήλικη στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού. Σύμφωνα με αυτή, λίγες ημέρες νωρίτερα δέχτηκε ένα αίτημα φιλίας στον λογαριασμό της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης από ένα άγνωστο με το οποίο άρχισε να συνομιλεί. Στην πορεία την απείλησε ότι θα έκανε κακό στην οικογένειά της αν δεν του απέστελλε γυμνό υλικό και το κορίτσι ενέδωσε. Ακολούθως, το άγνωστο αυτό πρόσωπο, που ήταν ιδιαίτερα πιεστικός, της ζητούσε να του αποστείλει κι άλλες γυμνές της φωτογραφίες.

Tην απείλησε, μάλιστα, ότι αν δεν υπάκουε θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφίες που του είχε ήδη αποστείλει. Η 15χρονη, όπως είπε στους αστυνομικούς, τον μπλόκαρε και ενημέρωσε τους γονείς της. Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, εξετάστηκαν αρμοδίως και οι γονείς της, ενώ η δικογραφία που έχει σχηματιστεί θα υποβληθεί για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου. Αναμένεται να παραγγελθεί η διενέργεια περαιτέρω προανάκρισης στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη και να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για να λογοδοτήσει.

instagram

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ