Το μυστικό της Τζίτζι Χαντίντ για ζουμερά χείλη

Μπορούμε να πούμε ότι μερικά μοντέλα απλώς προορίζονται από τη φύση τους να γίνουν supermodes με την Τζίτζι Χαντίντ, αδιαμφισβήτητα, να ανήκει στην συγκεκριμένη κατηγορία. Το επιτυχημένο μοντέλο, και προσφάτως μανούλα, που έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους παγκοσμίως όπως οι Tommy Hilfiger και Tom Ford, μπορεί εύκολα να υπερηφανεύεται για ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πρόσωπα της γενιάς της.

Πολλές είναι εκείνες, λοιπόν, που προσπαθούν να μάθουν τα μυστικά ομορφιάς του supermodel για να τα αντιγράψουν και να έχουν εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα το beauty hack που της προσφέρει θελκτικά και ζουμερά χείλη, χωρίς καμία επεμβατική μέθοδο.

Το μυστικό της Τζίτζι Χαντίντ για ζουμερά χείλη

Μεγάλο μέρος της εμφάνισης της Χαντίντ, λοιπόν, οφείλεται στα καλά γονίδια, τα οποία τόσο η ίδια όσο και η αδερφή της, Μπέλα, έχουν κληρονομήσει από την πανέμορφη μητέρα τους Γιολάντα Χαντίντ, με το supermodel να παραδέχεται στο Elle ότι συνήθως αφήνει το δέρμα της να κάνει την δουλειά του και ότι σχεδόν ποτέ δεν έχει πειράξει τα φρύδια της.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από τα φυσικά χαρακτηριστικά της, με τα τόσα χρόνια εμπειρίας στις πασαρέλες έχει ανακαλύψει κάποια έξυπνα τρικ, που τονίζουν τα ήδη εντυπωσιακά στοιχεία του προσώπου της. Όπως και το hack που της προσφέρει απίστευτα ζουμερά χείλη. Αυτό που κάνει λοιπόν η Χαντίντ είναι να ενυδατώνει καλά τα χείλη της με ένα lip balm σε ένα πιο ανοιχτό χρώμα από αυτό των χειλιών της, το οποίο τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα.

Στη συνέχεια εφαρμόζει το περίγραμμα από τις άκρες των χειλιών προς το κέντρο και στο τέλος το πιο σκούρο κραγιόν της αφήνοντας κενό το κέντρο των χειλιών, δημιουργώντας έτσι το εφέ του highlight, κάνοντας τα χείλη της συνολικά να φαίνονται πιο μεγάλα. Μόλις περάσει όλα τα προϊόντα, η Χαντίντ σβήνει το περίγραμμα με το δάχτυλό της, για ένα πιο φυσικό και όχι τόσο στημένο αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ