Με νυφικό 3 δολαρίων έκανε τον γάμο των ονείρων της και «έριξε» το TikTok – «Είναι η τελειότητα, το θέλω»

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ έγινε viral στο TikTok, γιατί έκανε τον γάμο των ονείρων της με τον επί 13 χρόνια σύντροφο της, όμως δεν χρειάστηκε να βάλει βαθιά «το χέρι στην τσέπη», καθώς αγόρασε ένα ακριβό νυφικό μόνο για 3,75 δολάρια.

Όπως αναφέρει η nypost.com, η Jillian Lynch από το Οχάιο παντρεύτηκε στην Αριζόνα στις 13 Μαΐου τον εκλεκτό της καρδιάς της, με το μυστήριο να γίνεται σε κλειστό κύκλο 30 ατόμων, ενώ σε σειρά αναρτήσεων αποκάλυψε το «μυστικό» για ένα φθηνό και λαμπερό γάμο.

Σύμφωνα με την ίδια, μόλις έκλεισε την τελική ημερομηνία για τον γάμο, ποτέ «δεν σκέφτηκε» να πάει σε κατάστημα νυφικών και έτσι άρχισε να επισκέπτεται φθηνά μαγαζιά και όσα είχαν μεταχειρισμένα ρούχα.

Σε ένα κατάστημα με μεταχειρισμένα ρούχα λοιπόν βρήκε το νυφικό που ήθελε, ενώ όπως είπε και η ίδια, δεν αποθαρρύνθηκε από την χαμηλή τιμή, καθώς «επειδή κάνω οικονομία όλη την ώρα, αυτή που φάνηκε λογική επιλογή».

nufh3

Η αριστοκρατική εμφάνιση των 3,75 δολαρίων

Η Jillian Lynch μέσω αναρτήσεων στο TikTok είπε ότι βρήκε ένα νυφικό της Revolve το οποίο κανονικά κοστίζει 220 δολάρια. Παρόλα αυτά, εκεί έκανε μόνο 3,75 δολάρια και όχι μόνο ήταν σε άψογη κατάσταση, αλλά είχε πάνω και τις ετικέτες.

nufh1

Έτσι, άδραξε την ευκαιρία και αγόρασε το συγκεκριμένο νυφικό, ενώ στη συνέχεια ξόδεψε μόνο 110 δολάρια, ώστε να μπορέσει να το φέρει στο σωστό μέγεθος για να το φορέσει, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι vintage γόβες των 8 δολαρίων.

nufh2

Με 121,75 δολάρια λοιπόν ντύθηκε νύφη και πραγματοποίησε ένα λαμπερό γάμο, ο οποίος κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών των social media και ιδιαίτερα του TikTok

«Είναι η τελειότητα», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σημείωσε ότι «είναι καλύτερο να δώσεις 115 δολάρια, παρά το ποσό των 5.000».

«Τόσο καταπληκτικό νυφικό και παπούτσια. Πολύ αριστοκρατική εμφάνιση», επεσήμανε ένας άλλος, με έναν χρήστη να προσθέτει ότι «θέλω να το κάνω αυτό».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ