Η INDOLA γιορτάζει τους αληθινούς λάτρεις του χρώματος με την πολυαγαπημένη συλλογή PCC…

Η INDOLA αποτελεί μια επαγγελματική μάρκα μαλλιών με πλούσιο #SimplySmarterCOLOUR χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Με επιρροές από την αληθινή ζωή και από τη δουλειά και το έργο επαγγελματιών κομμωτών – από τα κομμωτήρια μέχρι των ελεύθερων επαγγελματιών – η INDOLA διασφαλίζει ότι οι κομμωτές είναι εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα προϊόντα. Την ίδια στιγμή είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει τα πιο όμορφα και μοντέρνα looks, μέσα από την πολυαναμενόμενη #StreetStyleCollection συλλογή της, που αντλεί έμπνευση από τις παγκόσμιες τάσεις των street styles.

INDOLA. Μια ιστορία αγάπης

Για την INDOLA,το 2023 είναι Η ΧΡΟΝΙΑ αφιερωμένη στον εορτασμό της κοινής μας αγάπης για το χρώμα! Η συλλογή αποχρώσεων της INDOLA προσφέρει αξιόπιστη τεχνολογία και τεχνογνωσία σε κομμωτές σε όλο τον κόσμο, με εξαιρετική απόδοση προϊόντος και εντυπωσιακά χρωματικά αποτελέσματα. Με τέτοια πλούσια κληρονομιά,  η INDOLA έχει γίνει ένα από τα πιο αξιόπιστα brands επαγγελματικής βαφής στην αγορά!

Στον πυρήνα της INDOLA βρίσκεται το χρώμα: «Αναπνέουμε χρώμα, διδάσκουμε χρώμα, μεγαλώνουμε με χρώμα», γι’ αυτό το 2023 ο κυριότερος στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους κομμωτές ν’ αναπτύξουν τις υπηρεσίες χρώματος και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους με μια επαγγελματική βαφή υψηλής απόδοσης.

INDOLA. Μία ανώτερη και καινοτόμα βαφή.

Οι συνθέσεις της INDOLA προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα και παρέχουν έξυπνες λύσεις στις καθημερινές ανάγκες των κομμωτών. Σε συνέχεια της περιεκτικής  σειράς προϊόντων βαφής, δημιουργήθηκε και προστέθηκε η σειρά των Smart Creatives, με πολλαπλά οφέλη που μεγιστοποιούν τις δυνατότητες των υπηρεσιών των κομμωτών χωρίς να χρειάζονται πολλά προϊόντα. Η συλλογή συμπληρώνεται με ένα καινοτόμο προϊόν που αντικαθιστά μια ολόκληρη ημιμόνιμη σειρά βαφής, το Color Transformer.

Η INDOLA ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τους κομμωτές, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος, με vegan συνθέσεις*, ενώ όλες οι συνθέσεις των Developers παράγονται σε εργοστάσιο που λειτουργεί με 100% ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια. Η INDOLA έχει φιλόδοξους μακροπρόθεσμους στόχους να μειώσει τις εκπομπές CO2 στην παραγωγή κατά 65%* έως το 2025 και να γίνει φιλική για το κλίμα στις δικές της δραστηριότητες έως το 2030***.

* Φόρμουλα χωρίς παράγωγα ζωικής προέλευσης.

**Από τις εργασίες μας ανά τόνο προϊόντος (vs. 2010).

***Ως μέρος της Henkel.

INDOLA. #SimplySmarterCOLOUR Προϊόντα με μια ματιά:

INDOLA PCC προσφέρει ένα περιεκτικό χαρτοφυλάκιο με 85 αναμίξιμες αποχρώσεις για τις ανάγκες της κάθε πελάτισσας:

 • 14 Natural αποχρώσεις με έως και 100% κάλυψη
 • 11 Cool & Neutral αποχρώσεις με έως και 70% κάλυψη
 • 44 Fashion αποχρώσεις με έως και 70% κάλυψη
 • 16 Intense Coverage αποχρώσεις με έως και 100% κάλυψη σε ανθεκτικά μαλλιά

Η INDOLA χρησιμοποιεί μια σειρά Developers υψηλής απόδοσης διαθέσιμα σε 4 επίπεδα ισχύος συμβατά με όλες τις συλλογές μόνιμης βαφής της INDOLA, δίνοντας βελτιστοποιημένα αποτελέσματα με:

 • Χρώμα μεγάλης διάρκειας
 • Υπέροχη λάμψη
 • Ειδικά συστατικά περιποίησης για λεία  και απαλά μαλλιά
 • Άψογα χρωματικά αποτελέσματα με διάρκεια

Τα INDOLA Smart Creatives περιλαμβάνουν:

INDOLA Color Transformer τεχνολογία που μετατρέπει τις μόνιμες αποχρώσεις σε ημιμόνιμες με εύκολη ανάμιξη 1:1.

 • Μετατρέπει 80+ αποχρώσεις σε ημιμόνιμες**** με άψογα αποτελέσματα από τη ρίζα έως τις άκρες
 • Απαλή και περιποιητική σύνθεση που ενισχύει την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών

****Δεν είναι συμβατό με τα Intense Coverage, CREA-bold, XpressColor, Blonde Expert Highlifts

Οι INDOLA CREAMIX και CREABOLD αποχρώσεις, δημιουργήθηκαν για να δίνουν τη δυνατότητα στους κομμωτές να δημιουργούν τη δική τους χρωματική παλέτα!

6 CREAMIX shades για όλες τις μόνιμες και ημιμόνιμες υπηρεσίες που απαιτούν εξατομικευμένα αποτελέσματα:

 • Συλλογή από 5 mix tones (0.11, 0.22, 0.44, 0.66 and 0.99) που παρέχουν ζωηρά αποτελέσματα και 1 καθαρό τόνο​ (0.0) με έλαιο βερίκοκου που ενισχύει τη λάμψη
 • Mix tones: ενισχύστε τις τονικές κατευθύνσεις της PCC, δημιουργήστε νέα, εξατομικευμένα αποτελέσματα ή καταπολεμήστε τους ανεπιθύμητους ζεστούς τόνους
 • Clear (0.00): αυξήστε τα αποτελέσματα ξανοίγματος των αποχρώσεων της PCC έως και 1 επίπεδο για ένα sun kissed αποτέλεσμα

8 CREABOLD αποχρώσεις προσφέρουν έντονα χρωματικά αποτελέσματα προκειμένου να ικανοποιήσουν όλες τις πελάτισσες που δεν τους αρκούν ποτέ τα χρώματα!

 • Μία συλλογή από αναμίξιμες άμεσες βαφές που παρέχουν λαμπερά και εκθαμβωτικά αποτελέσματα ενισχυμένα από συστατικά που προσδίδουν λάμψη
 • Για ημιμόνιμα αποτελέσματα έως και 15 λουσίματα*****
 • Εφαρμόζονται εύκολα μόνα τους ή μπορούν να αναμιχθούν με το INDOLA Color Treatment για πιο απαλά παστέλ αποτελέσματα.

*****8 λουσίματα για παστέλ λεβάντα

Το χαρτοφυλάκιο της INDOLA περιλαμβάνει επίσης τα Service Essentials για καλύτερη προστασία ενάντια σε δύο από τα πιο ανεπιθύμητα χρωματικά αποτελέσματα:

 • NN2  – Πείτε αντίο στις ενοχλήσεις και τη δημιουργία λεκέδων στο τριχωτό χάρη στο ΕΝΑ πρόσθετο βαφής – που μπορεί είτε να εφαρμοστεί στο δέρμα είτε να αναμιχθεί στη βαφή!
 • CC2 – Το Indola CC2 είναι ένα 2-σε-1 colour conditioning spray που εξισορροπεί τις πορώδεις δομές της τρίχας και υποστηρίζει ομοιόμορφα χρωματικά αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια ζωής. Χρησιμοποιήστε το πριν από την υπηρεσία χρώματος στο κομμωτήριο σε ιδιαίτερα πορώδη μαλλιά για να προετοιμάσετε τον καμβά σας, και μετά για λάμψη, απαλότητα και εύκολο χτένισμα. Ή χρησιμοποιείστε το στο σπίτι για να καταπολεμήσετε το φριζάρισμα και το στατικό ηλεκτρισμό αφήνοντας τα μαλλιά λεία.

Ανακαλύψτε όλη τη σειρά της INDOLA στην ιστοσελίδα της indola.com

INDOLA. «Ωδή στο Χρώμα» Looks και Εκπαίδευση

Παρουσιάζοντας τη Street Style Collection Άνοιξη/Καλοκαίρι 23, «Ωδή στο Χρώμα», που παρουσιάζει από εμπορικές αποχρώσεις σε τολμηρές, εντυπωσιακές προτάσεις τονίζοντας το ευρύ χαρτοφυλάκιο της INDOLA. Αυτή η συλλογή γιορτάζει την ιστορία αγάπης του brand με το χρώμα:

Επειδή ζούμε για τα χρώματα όπως κι εσείς.

Μια Οδύσσεια από γήινους, καθημερινούς τόνους μέχρι τολμηρές, εντυπωσιακές προτάσεις!

Το χρώμα είναι ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε, ο τρόπος με τον οποίο συνδεόμαστε ως κοινότητα. Τα χρώματα αντικατοπτρίζουν τη στάση και τη συμπεριφορά μας, έτσι ακριβώς θέλουμε να δημιουργήσουμε μια συναισθηματική σύνδεση με όλους τους πραγματικούς λάτρεις των χρωμάτων.

Πιστεύουμε στη δύναμη του χρώματος. Ο τρόπος που κάνετε την προσωπική σας δήλωση είναι μέσα από την επιλογή του. Ο τρόπος που τολμάτε να εκφράζεστε.

Το χρώμα δεν έχει συγκεκριμένη γλώσσα, είναι η επικοινωνία μεταξύ χωρών, πολιτισμών, γενεών, φύλων.

Παίζουμε με την αρμονία και την αντίθεση των χρωμάτων.

Θα τολμήσετε να μας ακολουθήσετε; #SimplySmarterCOLOUR

Η συλλογή «Ωδή στο Χρώμα» απευθύνεται σε πολλαπλές ηλικιακές ομάδες (από 17-70), με διαφορετικές στυλιστικές καταβολές για να προσελκύουν τη διαφορετική πελατεία κάθε κομμωτηρίου. Οι κομμωτές μπορούν να βουτήξουν στις λεπτομέρειες και να μάθουν τις τεχνικές πίσω κάθε εμφάνιση σε μια σειρά σεμιναρίων, με αποκλειστικές ευκαιρίες εκπαίδευσης στο διαδίκτυο και εκτός που είναι #simplysmarter.

INDOLA Online και Social

Γίνετε μέρος μιας δυναμικής κοινότητας κομμωτών και συμμετέχετε online στην INDOLA. Η ομάδα #indolaselected προσφέρει συνεχώς έμπνευση και εκπαιδευτική ψυχαγωγία, μαζί με μια πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα και την τεχνογνωσία της. Επισκεφτείτε την σελίδα της indola.com για να μάθετε περισσότερα.

Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε την @INDOLA και την @indola_greece στο Instagram και μοιραστείτε τα εντυπωσιακά look σας με την κοινότητα χρησιμοποιώντας το hashtag #simplysmarter.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ