Γερμανός εισαγγελέας για Μαντλιν: Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι είναι νεκρή

Ο Γερμανός εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Βόλτερς υποστηρίζει πως υπάρχουν στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν πως η Μαντλίν είναι νεκρή.

“Μετά από όλες τις πληροφορίες που συλλέξαμε, το κορίτσι είναι νεκρό”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο Sky News. “Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να πούμε και αποδεικνύουν την υπόθεση πως η Μαντλίν είναι νεκρή, ακόμα κι αν οφείλω να παραδεχτώ πως δεν έχουμε το πτώμα”.

Οι ερευνητές έχουν λάβει εκατοντάδες πληροφορίες για την εξαφάνιση του κορίτσιου, απ΄ όταν ανακοίνωσαν έναν νέο ύποπτο για την υπόθεση πριν από περίπου μια εβδομάδα.

Μάλιστα, η εισαγγελία απηύθυνε έκκληση σε Βρετανούς τουρίστες και άτομα που έχουν μετοικήσει στην περιοχή Αλγκάρβε της Πορτογαλίας να συμβάλλουν στον εντοπισμό των κατοικιών που χρησιμοποιούσε ο δράστης ώστε να μπορέσει η αστυνομία να κάνει εκ νέου έρευνες για τη σορό του κοριτσιού.

Έρευνες για πρώην σύντροφο του υπόπτου

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι αρχές διεξάγουν έρευνες και γύρω από την πρώην σύντροφο του Κρίστιαν Μπ., του βασικού, Γερμανού υπόπτου της υπόθεσης εξαφάνισης της Μαντλίν.

Η Nakscije Miftari, ήταν η έφηβη σύντροφος του Κρίστιαν, την οποία – σύμφωνα με τη Daily Mail – κακοποιούσε σωματικά και βρέθηκε στο στόχαστρο των αρχών πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν και χαρακτηρίστηκε ως ύποπτος ο πρώην σύντροφός της.

Οικογενειακός φίλος της, υποστηρίζει πως η γυναίκα κρατούσε ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, καθ΄όλη την εβδομάδα των αποκαλύψεων.

Οι αρχές θεωρούν πως γνωρίζει στοιχεία, καταλυτικά για την εξιχνίαση των εγκλημάτων του Κριστιάν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ