Το Ελληνικό αλλάζει την Ελλάδα – Οι πολίτες βλέπουν live την εξέλιξη

Την ευκαιρία να παρακολουθούν την εξέλιξη του έργου του Ελληνικού από τη Lamda Development, θα έχουν από αυτή την Τετάρτη 7 Ιουλίου οι πολίτες της χώρας.

Το Ελληνικό αλλάζει την Ελλάδα και οι πολίτες έχουν τη δυναότητα να παρακολουθούν την εξέλιξη του έργου του Ελληνικού από τη Lamda Development. Η ευκαιρία αυτή δίνεται από αυτή την Τετάρτη 7 Ιουλίου.

Μέσα από την ειδική ιστοσελίδα www.theellinikon.com.gr θα λαμβάνουν χώρα διαδικτυακές παρουσιάσεις για την πορεία του έργου και κάθε πολίτης θα έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για κάθε εξέλιξη, καθώς και συνολικά για όλες τις παραμέτρους του project.

Αυτή την Τετάρτη, 7 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι, ξεκινά η σειρά των διαδικτυακών παρουσιάσεων με τον πρώτο πράσινο ουρανοξύστη στην Ελλάδα: Πρόκειται για τον πύργο Marina Tower, που θα είναι ένα εντυπωσιακό, ψηλό κτίριο με απεριόριστη θέα στη μαρίνα και το Αιγαίο, καθώς και στο Μητροπολιτικό Πάρκο και στο ευρύτερο τοπίο της πόλης της Αθήνας. Θα φιλοξενεί σύγχρονες κατοικίες, ενώ στα υψηλότερα πατώματα πρόκειται να δημιουργηθούν πολυτελέστατες μεζονέτες.

Όλα τα σχέδια και οι προβλέψεις για τον Πύργο Κατοικιών στη Μαρίνα του Ελληνικού θα παρουσιαστούν ζωντανά από τη Lamda Development το μεσημέρι της Τετάρτης.

Αυτή την εκδήλωση μπορούν όλοι να την παρακολουθήσουν στο www.theellinikon.com.gr.

Το έργο του Ελληνικού αποτελεί τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη, η οποία έχει σχεδιαστεί, ώστε να προσθέσει σημαντικές νέες επενδύσεις και χρήσεις στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού, της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και του περιβάλλοντος, με θετική επίδραση όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής αλλά σε ολόκληρη τη χώρα.

Η ανάπτυξη του Μητροπολιτικού Πάρκου συνολικής έκτασης 2.000.000 τ.μ., η δημιουργία 600.000 τ.μ. κοινόχρηστων χώρων πρασίνου και δραστηριοτήτων, προσβάσιμων στο κοινό, καθώς και η βελτίωση και ανανέωση του παραλιακού μετώπου, αποτελούν τους κυρίαρχους πυλώνες σχεδιασμού του έργου. Η επένδυση του Ελληνικού αγγίζει τα € 8 δισ. και αναμένεται να δημιουργήσει 75.000 νέες θέσεις εργασίας κατά τη λειτουργία του, συμβάλλοντας έτσι με την ενίσχυση του ΑΕΠ κατά 2,4% μέχρι την ημερομηνία ολοκλήρωσης του και προσφέροντας πάνω από € 14 δις στο ελληνικό κράτος μέσω φόρων.

Από αυτή την Τετάρτη, 7 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι, οι πολίτες ενημερώνονται για την πορεία του πιο εμβληματικού έργου αυτή τη στιγμή στη χώρα. Ξεκινώντας από τα αρχιτεκτονικά σχέδια του Marina Tower, στο www.theellinikon.com.gr παρακολουθούν όλες τις εξελίξεις στο Ελληνικό.

Elliniko shot all HIGH daylight gab 1

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ