«Γίγαντας» του λιανεμπορίου σταματά τις online πωλήσεις αλκοόλ και delivery

Ο «γίγαντας» του λιανεμπορίου στη Μ. Βρετανία, η Aldi, πήρε σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Αποφάσισε να σταματήσει τις online πωλήσεις αλκοόλ και άλλων προϊόντων και να επικεντρωθεί στο άνοιγμα νέων καταστημάτων. Το νέο πλαίσιο μπαίνει άμεσα σε ισχύ και από το τέλος του μήνα, οι καταναλωτές δεν θα μπορούν πλέον να επωφελούνται από τις online προσφορές σε οινοπνευματώδη ποτά και άλλα προϊόντα που διέθετε. Σύμφωνα, πάντως, με όσα έχουν γίνει γνωστά η Aldi θα συνεχίσει την online προϊόντων παντοπωλείου.

Εκπρόσωπος της Aldi δήλωσε σχετικά:

«Διατηρούμε τις τιμές μας χαμηλές επειδή είμαστε ο πιο αποτελεσματικός λιανοπωλητής στη Βρετανία και, ως εκ τούτου, λάβαμε την απόφαση να σταματήσουμε την πώληση κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών μέσω διαδικτύου για παραδόσεις κατ’ οίκον μέσα στον μήνα και θα σταματήσουμε επίσης και τις ειδικές αγορές μέσω Διαδικτύου μέσα στον χρόνο».

Υπενθυμίζεται ότι η Aldi ξεκίνησε το ντελίβερι κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών το 2015, και στη συνέχεια γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη, προσφέροντας πολλές ειδικές προσφορές για αγορές αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Πάντως, για τις αλλαγές, ένα σημαντικό ερώτημα είναι τι θα γίνει με τους εργαζόμενους. Σύμφωνα με τις επιπτώσεις από τις νέες αποφάσης της Διοίκησης, ο εκπρόσωπος της εταιρίας ανέφερε ότι όσοι εργάζονταν στο τμήμα διαδικτυακών πωλήσεων, θα δοθούν δυνατότητες επιλογών για να εργαστούν σε διάφορους τομείς της αλυσίδας, ωστόσο, δεν κατέστησε σαφές εάν θα υπάρξουν απολύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ