Πετρούνιας δηλώσεις για Metoo: Η απάντηση στις σφοδρές αντιδράσεις

Πετρούνιας δηλώσεις για Metoo: «Η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω»

Να αντιστρέψει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από όσα ανέφερε στις τηλεοπτικές κάμερες για το #metoo, επιχείρησε ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, μέσω αναρτήσεών του στο Instagram. Ο Έλληνας πρωταθλητής, όταν δέχτηκε σχετική ερώτηση από τους δημοσιογράφους, είπε: «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό».

Λίγη ώρα αργότερα, με story στο Instagram ο Πετρούνιας έγραψε,

«Η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη». Και συνέχισε, με μια φωτογραφία της Σοφίας Μπεκατώρου, στην οποία έγραψε: «Και μην ξεχνάμε τις θέσεις μου από την 1η ημέρα! Συγχαρητήρια για το θάρρος σου!! Είμαστε μαζί σου!»

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αθλητή, η ομάδα του Πρωινό ΑΝΤ1 χαρακτήρισε την δήλωση ατυχή. «Είναι μια ατυχής δήλωση, ελπίζω να είναι επιπόλαιη η δήλωσή του. Η Σοφία Μπεκατώρου που έκανε καταγγελία είναι σπουδαία», τόνισε ο Βαγγέλης Περρής.

Κι ενώ ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να στηρίξει τον Πετρούνια τονίζοντας πως μάλλον κάτι άλλο ήθελε να πει αλλά ήταν διατυπωμένο με λάθος τρόπο, η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Η τοποθέτησή του είναι λάθος από το ξεκίνημά της», τόνισε η Φαίη.

petrounias

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ