Μπακογιάννη Πάσχα: Θα κάνω… ό,τι μου πει ο Μητσοτάκης

Μπακογιάννη Πάσχα: Απάντηση με χιούμορ της Ντόρας Μπακογιάννη, για τη δήλωσή της ότι δεν την κρατάει τίποτα από το να μην πάει στην Κρήτη

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε προ ημερών η δήλωσή της σε εκπομπή του ΣΚΑΙ ότι “δεν θα την κρατήσει τίποτα από το να μην πάει στην Κρήτη”, δήλωση που ερμηνεύθηκε από ορισμένους σαν δήλωση ότι για εκείνη δεν ισχύουν οι κανόνες που επιβάλει για τις μετακινήσεις η κυβέρνηση στους πολίτες, η Ντόρα Μπακογιάννη– πάλι με χιούμορ- έκανε νέα δήλωση για το Πάσχα. Όπως είπε θα “περιμένει εντολή πρωθυπουργού για το πού θα κάνει Πάσχα”… “Μετά το ξύλο που έχω φάει θα κάνω ότι μου πει ο Κ. Μητσοτάκης” είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη προσθέτοντας… “κάθε κατεργάρης στον πάγκο του”.

Μετά από το ξύλο που έχω φάει επειδή τόλμησα να πω ότι θα πάω στην Κρήτη και επειδή φαίνεται ότι τα αστεία δεν περνάνε στην τηλεόραση, θα σας πω ότι αν ο Πρωθυπουργός επιτρέψει τις μετακινήσεις για να πάρω τα αδέλφια και τα παιδιά μου μαζί, θα πάω. Αν δεν το επιτρέψει, θα μείνω εδώ και θα πω και ένα τραγούδι. Τι να κάνω παιδιά, μετά από αυτή την αντίδραση που βρήκα τίποτα. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ