Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος αποκαλύπτει κατά λάθος τη συγγένειά του με την Ειρήνη

Η Γη της Ελιάς: Η Εύα, από την άλλη, ανησυχεί για τον Άρη, καθώς τελευταία εξαφανίζεται συχνά – Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Μυστικά που πρέπει να μείνουν καλά κρυμμένα, αλλά και μία αποκάλυψη που θα αλλάξει πολλές ισορροπίες έρχονται στο αποψινό επεισόδιο της «Γης της Ελιάς». Η Ιουλία σκοπεύει να αγοράσει τον ελαιώνα του Δημοσθένη και του ζητά να το κρατήσει κρυφό από τον Στάθη. Ο Φίλιππος πάνω σε ένα ξέσπασμά του αποκαλύπτει στον Στάθη τη συγγένειά του με την Ειρήνη. Απόψε, Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 21:00 στο MEGA οι συγκλονιστικές εξελίξεις της σειράς.

Η Γη της Ελιάς: Διαβάστε όσα θα συμβούν

Η παρέα στο Σούνιο περνάει ξέγνοιαστες στιγμές και η Αθηνά προτείνει να κανονίσουν να πάνε ταξίδι όλοι μαζί στα Νορβηγικά φιόρδ. Η Εύα ανησυχεί για τον Άρη, καθώς τελευταία εξαφανίζεται συχνά, αγνοώντας πλήρως την εμπλοκή του στις παράνομες δραστηριότητες. Η Αλκμήνη ζητά από τη Μυρτάλη να προσλάβει την Αντωνία στο εργαστήριο καλλυντικών μιας και χρειάζονται βοήθεια. Η Ασπασία προτείνει στην Αρετή να πάει κι εκείνη για συνεδρίες στην ψυχολόγο, θεωρώντας πως θα της κάνει καλό. Η Ιουλία ζητά από τον Δημοσθένη να αγοράσει τον ελαιώνα του, αλλά να το κρατήσει μυστικό από τον Στάθη. Ο Φίλιππος ανησυχεί για την καταπίεση που δέχεται η Ειρήνη από τον πατέρα της και, πάνω στα νεύρα του, αποκαλύπτει στον Στάθη τη συγγένειά του μαζί της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ