Γουίλ Σμίθ χαστούκι: Επιστρέφει και μιλά για όσα έγιναν

Γουίλ Σμίθ χαστούκι: Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την επεισοδιακή βραδιά των Όσκαρ ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έχασε την ψυχραιμία του

Ο Γουίλ Σμιθ δήλωσε ότι «του γύρισε το μάτι» όταν χαστούκισε τον κωμικό Κρις Ροκ τη βραδιά της απονομής των Όσκαρ, στην πρώτη του συνέντευξη που παραχώρησε μετά το περιβόητο χαστούκι. «Είχα χάσει τα λογικά μου», είπε ο Σμιθ στην εκπομπή «The Daily Show with Trevor Noah». «Αυτή ήταν μια οργισμένη αντίδραση», δήλωσε ο Σμιθ. Ο ηθοποιός είπε ότι εκείνη την περίοδο «περνούσε κάτι» και έχασε την ψυχραιμία του εκείνο το βράδυ.

«Ήταν μια φρικτή νύχτα, όπως μπορείτε να φανταστείτε», είπε. «Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και πολυπλοκότητες σε αυτό, αλλά στο τέλος της ημέρας, απλά – τα έχασα και υποθέτω ότι αυτό που θα έλεγα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει κάποιος. Κάθεσαι ανάμεσα σε ξένους και κάποιου η μητέρα μπορεί να πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα. Ή κάποιου το παιδί να είναι άρωστο, ή κάποιος να έχασε τη δουλειά του, δεν μπορεί να ξέρεις τι περνάει ο καθένας…».

will1

“Δεν θέλω να είμαι έτσι”

Ο Σμιθ δεν προσδιόρισε ποια προβλήματα αντιμετώπιζε κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων – αλλά δήλωσε ότι πολλά πράγματα που ένιωθε έφτασαν στο αποκορύφωμά τους εκείνη τη μοιραία βραδιά. “Δεν θέλω να είμαι έτσι.Τίποτα από αυτά δεν δικαιολογούσε τις πράξεις του”, είπε ο Σμιθ. «Ήταν πολλά πράγματα. Ήταν το μικρό αγόρι που έβλεπε τον πατέρα του να χτυπάει τη μητέρα του. Είναι, ξέρετε, όλα αυτά που αναβλύζουν εκείνη τη στιγμή», είπε. «Δεν θέλω να είμαι έτσι».

Ο παρουσιαστής προσέφερε τη δική του οπτική γωνία, υπερασπιζόμενος τον Σμιθ, τον οποίο γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια.«Νομίζω επίσης ότι δεν είναι αυτό που είσαι», είπε. «Νομίζω ότι δεν είναι αυτό που είσαι. Νομίζω ότι όλοι μπορούν να κάνουν ένα λάθος». Ο Σμιθ χαστούκισε τον Ροκ στο πρόσωπο, αφού εκείνος έκανε ένα αστείο για τη σύζυγο του Σμιθ, ενώ παρουσίαζε ένα βραβείο στη σκηνή. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στο γεγονός πώς έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά το χαστούκι. Αστειευόμενος είπε: «Ήμουν μακριά, τι κάνατε όλοι σας;».

will3

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ