Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν μου έδωσε ποτέ την ευκαιρία να μιλήσουμε»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Βρισηίδα Ανδριώτου: «Στενοχωριέμαι πάρα πολύ που φτάσαμε σε αυτό το σημείο» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια Σου» και αναφέρθηκε στο τέλος της φιλίας της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ αποκάλυψε πως ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά. Αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor είπε: «Πότε μου έχει δώσει δεύτερη ευκαιρία; Εγώ στενοχωριέμαι πάρα πολύ που ήρθαν έτσι τα πράγματα με την Βρισηίδα. Δεν φέρεσαι έτσι σε μια φίλη σου. Θα ήταν πιο νορμάλ να πάω στο παιχνίδι και να βλέπω συμπεριφορές, να πάω να ταυτιστώ με έναν άνθρωπο που δεν έκανα παρέα; Θα ήταν καραψεύτικο όλο αυτό. Δεν μπορώ να το κάνω, είμαι αληθινή».

Στη συνέχεια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πρόσθεσε: «Πραγματικά στεναχωριέμαι πάρα πολύ που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, δεν μου έδωσε ποτέ την ευκαιρία να μιλήσουμε. Δεν χρειάζεται να βγαίνει και να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Ποτέ δεν έβαλα πράγματα στο στόμα μου που θα τη μείωναν. Έχουν πάει καλοθελητές και της έχουν πει πολλά πράγματα, τα οποία μπορώ να της πω ότι δεν είναι έτσι. Αλλά δεν θέλει!» τόνισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ