Χρυσούλα Διαβάτη – Ντίνα Κώνστα: Η τελευταία φορά που μίλησαν και τα σχέδια που έκαναν μαζί

Χρυσούλα Διαβάτη – Ντίνα Κώνστα: Η ηθοποιός μίλησε για τη συνάδελφό της που έφυγε από τη ζωή

Έχουν περάσει 40 ημέρες από τον θάνατο της Ντίνας Κώνστα και η Χρυσούλα Διαβάτη, με την οποία συνεργάστηκε στους «Δύο Ξένους» μίλησε για εκείνη και τα σχέδια που είχαν. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη κι αρχικά, αναφέρθηκε στους ρόλους τους στη σειρά, ενώ αποκάλυψε πως πέρυσι είχαν την ιδέα να συνεργαστούν ξανά μετά από τόσα χρόνια σε ένα δικό τους πρότζεκτ. «Τόσο η Ντίνα, όσο κι εγώ είμαστε δύο ηθοποιοί της παλιάς στόμφας, που αυτοσχεδιάζαμε. Ταιριάξαμε απόλυτα στους Δύο Ξένους, η χημεία ήταν εντυπωσιακή και φαίνεται ακόμα και σήμερα, που έχει περάσει μια δεκαετία. Όλη αυτή η χημεία βγήκε βέβαια, κατόπιν σκληρής δουλειάς πάνω στους χαρακτήρες των σεναρίων. Τη σειρά δεν την έβλεπα ούτε τότε, ούτε τώρα. Δεν βλέπω σειρές που παίζω, γιατί είμαι της άποψης πως αφού το έχω κάνει, το ξέρω. Άρα γιατί να καθίσω να το ξαναδώ;», δήλωσε χαρακτηριστικά στην Espresso.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως οι περισσότερες από τις ατάκες τους ήταν δικές τους και όχι του σεναριογράφου. «Ήταν έξυπνος, ήξερε ότι έχουμε μια πείρα χρόνων στην πλάτη μας και θα προσθέταμε καλά στοιχεία στη σειρά του. Μην ξεχνάτε ότι ήμασταν ηθοποιοί παλιότερης γενιάς. Δεν είμαστε σαν τους τωρινούς. Δεν βλέπετε τις παλιές ελληνικές ταινίες και τους αυτοσχεδιασμούς που έκαναν, πόσο υπέροχοι ήταν; Ο Ψαθάς κάποτε μου είπε ότι οι ίδιοι οι παλιοί ηθοποιοί διαμόρφωναν με τις ατάκες τους την τελική μορφή του έργου. Ήταν έξυπνοι και ταλαντούχοι», εξηγεί.

Τέλος, αναφέρθηκε σε μία συνεργασία που ήθελε να κάνει με την Ντίνα Κώνστα και για την οποία συζητούσαν έναν χρόνο πριν. «Δεν εξαρτιόταν από εμάς το αν θα συνεργαστούμε ξανά, δεν ήμασταν επιχειρηματίες. Δεν μας ξαναπρότειναν ποτέ. Τελευταία φορά που μιλήσαμε με τη Ντίνα ήταν πέρυσι. Σχεδιάζαμε να κάνουμε κάτι από κοινού στο θέατρο. Τελικά, δεν ευοδώθηκε κι ίσως είναι απωθημένο αυτό. Θα ήταν σπουδαίο να συνεργαστούμε ξανά. Γιατί δυστυχώς, έφυγε η Ντίνα, θα φύγω κι εγώ σε λίγο και θα τελειώσει ο κύκλος αυτός», είπε κλείνοντας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ