Χαϊκάλης – Μίχος: Σάλος με τον ηθοποιό, τα έριξε στα… άστρα

«Φταίει ο Κρόνος, θέλει πολύ σεξ» – «Ρε Παύλο, ήμαρτον!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας – Δείτε βίντεο

Βίντεο στο οποίο ο Παύλος Χαϊκάλης αναλύει τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση-σοκ του βιασμού και την εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό έδειξε σήμερα το πρωί η εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος τον τελευταίο καιρό ασχολείται με την αστρολογία σκιαγράφησε τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, μια κίνηση η οποία έχει προκαλέσει αντιδράσεις με πολλούς να διερωτώνται που αποσκοπεί η κίνησή του αυτή.

«Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον θα πέσει στα μαλακά. Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι από τη διαχείριση με παιχνίδια της εξουσία ή από την αιτία της προγενέθλιας έκλειψή του, η οποία ήταν ευνοϊκή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα

Όπως ήταν φυσικό, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε: «Ρε Παύλο, ρε Παύλο ειλικρινά σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον. Δεν μπορεί να λες αυτά τα πράγματα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ