Ασυλία 13/4 Survivor: Αυτοί κερδίζουν σήμερα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ασυλία 13/4 Survivor: Εκτός από αγώνισμα ασυλίας έχουμε και αγώνισμα για την ατομική ασυλία.

Ασυλία 13/4 Survivor: Η δεύτερη ασυλία της εβδομάδας “παίζεται” σήμερα στο επεισόδιο του Survivor, του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Θυμίζουμε ότι την πρώτη την πήραν οι κόκκινοι και οι μπλε ψήφισαν τον Κώστα Παπαδόπουλο ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Σήμερα, οι δύο ομάδες μάχονται για τη δεύτερη ασυλία, την οποία θέλουν όλοι διακαώς. Τη νίκη απόψε θα κατακτήσουν οι μπλε, κάνοντας το 1-1. Έτσι, η κόκκινη ομάδα θα κληθεί να αγωνιστεί για την ατομική ασυλία και να ψηφίσει έναν παίκτη για αποχώρηση. Οι δύο κάτοχοι της ατομικής ασυλίας στις δύο ομάδες θα ορίσουν και από έναν συμπαίκτη τους, ώστε να ολοκληρωθεί η τετράδα των υποψηφίων στον τάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μπάρτζης θα δώσει τον Παύλο Γαλακτερό στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο, με βάση αγωνιστικά κριτήρια, αφού ίσως πρόκειται για τους δύο πιο αδύναμους παίκτες της μπλε ομάδας.

Πάμε στην κόκκινη ομάδα. Εκεί, το εύκολο θύμα, ο Τριαντάφυλλος, θα είναι ξανά υποψήφιος, αφού θα ψηφιστεί ξανά από την πλειοψηφία των συμπαικτών του. Παρέα θα του κάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία θα είναι η επιλογή του παίκτη με την ατομική ασυλία.

O Νίκος Μπάρτζης που κέρδισε την ατομική ασυλία δίνει τον Παύλο Γαλακτερό κι έτσι η τετράδα υποψηφίων είναι: Τριαντάφυλλος, Ελευθερία Ελευθερίου, Κώστας και Παύλος

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ