Ανδρουλάκης – Μητσοτάκης: Τους ισχυρισμούς του ΠΑΣΟΚ διαψεύδει ο Τσιόδρας

Ανδρουλάκης – Μητσοτάκης: Το tweet του Δημήτρη Τσιόδρα

Τους ισχυρισμούς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ότι ουδέποτε υπήρξε αίτημα συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη, διαψεύδει και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας. Μέσω Twitter, ο κ. Τσιόδρας παραπέμπει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε δημοσιεύματα μετά την εκλογή του κ. Ανδρουλάκη. Τότε, ο πρωθυπουργός, σε τηλεφωνική επικοινωνία, με τον επικεφαλής του κόμματος, αφού τον συνεχάρη για την εκλογή του, του ζήτησε να συναντηθούν.

Το tweet του Δημήτρη Τσιόδρα

«Ο κ.Μάντζος υποστηρίζει ότι ουδέποτε διατυπώθηκε θεσμικό αίτημα για συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Ανδρουλάκη. Τον παραπέμπω στο ρεπορτάζ όλων των ΜΜΕ το βράδυ της εκλογής του κ. Ανδρουλάκη, που αναφέρουν την πρόσκληση του Πρωθυπουργού σε συνάντηση», γράφει ο Δημήτρης Τσιόδρας.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ απάντησε σε σχόλιο της ΝΔ σχετικά με την πρόσκληση του πρωθυπουργού στον Νίκο Ανδρουλάκη. Όπως τόνισε, «ουδέποτε υπήρξε επίσημο θεσμικό αίτημα συνάντησης του Πρωθυπουργού προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής», ενώ συνέχισε λέγοντας πως «η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος βρίσκονται προφανώς σε βέρτιγκο εξαιτίας της προσωπικής αγωνίας του κ. Μητσοτάκη μπροστά στον κίνδυνο να χάσει την καρέκλα του».

«Ο πρωθυπουργός βάπτισε ως θεσμική πρόσκληση ένα πρόχειρο… “τα λέμε”, που αντάλλαξε με τον Νίκο Ανδρουλάκη σε διάδρομο της Βουλής, ενώπιον δημοσιογράφων, τον Δεκέμβριο του 2021», πρόσθεσε ο κ. Μάντζος. Η ΝΔ, από την πλευρά της, υπενθύμισε ότι «δύο φορές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε πρόσκληση στον Νίκο Ανδρουλάκη, όταν εκλέχτηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, για να τον συναντήσει, πριν την υπόθεση των παρακολουθήσεων, και ο κ. Ανδρουλάκης αρνήθηκε».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ