Αγγελική spoiler – σήμερα 8/6: Η Αθηνά αποκαλύπτει τον πατέρα της Δανάης

Αγγελική spoiler – σήμερα 8/6: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον πατέρα της Δανάης

Η αντίστροφη μέτρηση για το τελευταίο επεισόδιο της “Αγγελικής” του Alpha έχει ήδη ξεκινήσει με τις αποκαλύψεις να πέφτουν “βροχή”. Τα ερωτήματα που απασχολούν του ήρωες βρίσκουν απαντήσεις μέσα από πολύ σκοτεινά μονοπάτια. Η Κατερίνα ανησυχεί ότι ο Νικόλας θα πει στο Δημήτρη για το φιλί της με το Μιχάλη και έτσι ο Μιχάλης επιχειρεί να τον αποτρέψει εξηγώντας του ότι αυτό το φιλί δεν σήμαινε τίποτα. Ο Δημήτρης κάνει μια ευχάριστη έκπληξη στην Κατερίνα και το γεγονός αυτό θα διογκώσει αρκετά τις ενοχές της. Η Τζένη υποψιάζεται τον Παύλο για τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι της και έρχεται σε σύγκρουση μαζί του. Η Ιωάννα βλέποντας πόσο έχει στεναχωρηθεί η Σοφία από την αποκάλυψη ότι ο Ανδρέας είχε βρεθεί με την πρώην του και της το είχε αποκρύψει, αποφασίζει να συναντηθεί μαζί του κρυφά από την αδερφή της.

Η Αγγελική αποκαλύπτει στο Μάκη όλη την αλήθεια για τους Αργυρούς και ζητάει τη βοήθειά του για να τους ξεσκεπάσει με τη σύμπραξη της Τζένης, η οποία του κάνει μια προσφορά που θα δυσκολευτεί να αρνηθεί. Ο Στέφανος κάνει μια πρόταση στο Μιχάλη που τον αιφνιδιάζει και περιμένει την απάντησή του. Ο Στέφανος έχει επισκεφτεί τους Ζάχους στο σπίτι τους και τρώνε μαζί βραδινό. Τους ανακοινώνει για τη μετακόμιση με την Αγγελική κάπου μακριά από την Αθήνα μαζί με τη Δανάη. Οι Ζάχοι χαίρονται πολύ με τις αποφάσεις του Στέφανου και το νέο του ξεκίνημα. Ωστόσο, ο Στέφανος λέει στο Μιχάλη, ότι για να μπορέσει να κάνει αυτό που θέλει με την Αγγελική χρειάζεται τη βοήθειά του.

aggeliki 3 640x391 1

Η πρόταση του Στέφανου στο Μιχάλη

Ο Μιχάλης στην αρχή δεν καταλαβαίνει που το πάει, όμως ο Στέφανος γρήγορα περνάει σε διευκρινίσεις λέγοντας ότι θα ήθελε ο Μιχάλης να αναλάβει τη διεύθυνση όλου του κτήματος. Ο Μιχάλης αυτόματα αρνείται γιατί έχουν κάνει και εκείνοι τα δικά τους πλάνα σαν οικογένεια να φύγουν από το κτήμα και τους το έχουν ανακοινώσει εδώ και καιρό.

Ο Στέφανος επιμένει ότι δεν θα έπρεπε να απορρίψει τόσο ευκολά την πρότασή του γιατί αυτό που ουσιαστικά του ζητάει και το δικαιούται εφόσον είναι γιος του Αργυρού αλλά και του αξίζει μιας είναι ο μόνος που εμπιστεύεται για να αναλάβει μια τόσο κρίσιμη θέση και ο μόνος που έχει πραγματικά τις ικανότητες για να την αναλάβει. Πριν προλάβει να μιλήσει ο Μιχάλης ο Στέφανος για τελευταία φορά του ζητάει τουλάχιστον να σκεφτεί την πρόταση που του έκανε. Η Αγγελική μαθαίνει από την Αθηνά το αποτέλεσμα από το test dna που δείχνει ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ