44χρονη εμβόλιο Θεσσαλονίκη: Σοκ στη Χαλάστρα, μητέρα φέρεται να πέθανε μετά τη δόση της Astrazeneca

Σε θλίψη έχει βυθιστεί η κοινωνία της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης από τον θάνατο της 44χρονης Μάρθας Παναγιωτίδου η οποία πέθανε 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της Astra Zeneca. Η άτυχη γυναίκα μητέρα δύο ανήλικων παιδιών εμβολιάστηκε την Δευτέρα 3-4-2021 και ώρα 12:40 το μεσημέρι. Το politispress.gr επικοινώνησε με τον σύζυγό της, Κώστα Γκουγκουλιάνη, ο οποίος μας είπε ότι μέχρι το απόγευμα όλα ήταν καλά μέχρι που το βράδυ η Μάρθα ανέβασε δέκατα και πήρε ένα ντεπόν. Γύρω στις 3:30-4:00 επήλθε το μοιραίο και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. Ο Κώστας μας ανέφερε ότι η σύζυγός του, δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα και ήταν υγιέστατη και είναι βέβαιος ότι ο θάνατός της οφείλεται αποκλειστικά στο εμβόλιο της Astra Zeneca.

Ο Ιατροδικαστής είπε ότι η Μάρθα φαίνεται να είχε “περάσει” ένα μικρό έμφραγμα, αλλά το ακριβή αίτια του θανάτου θα ανακοινωθούν όταν θα γίνει μία πιο λεπτομερής εξέταση παρουσία και ενός ιατροδικαστή της οικογενείας. Πάντως αυτό που τόνισε ο σύζυγος της άτυχης Μάρθας, είναι ότι πρέπει να αποσυρθεί άμεσα το συγκεκριμένο εμβόλιο για να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα. “Δεν μπορεί να ταΐζεις σάπιο κρέας στην ταβέρνα σου, επειδή έχεις αγοράσει μεγάλη ποσότητα με το σκεπτικό ότι δεν πρέπει να πάει χαμένο” Ήδη αυτή τη στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ ανακοινώθηκε ότι στον Καναδά επιβεβαιώθηκε ο πρώτος θάνατος ως αποτέλεσμα εμβολιασμού από το εμβόλιο της Astra Zeneca.

Θα ήταν καλό η αρμόδια επιτροπή να επανεξετάσει το θέμα της χορήγησης του συγκεκριμένου εμβολίου, κανείς δεν θα κατηγορήσει την κυβέρνηση γιατί τα αγόρασε (όταν όλα τα κράτη πίεζαν τις εταιρίες για να αγοράσουν εμβόλια) , αλλά θα την κατηγορήσουν και όχι άδικα όταν τα χρησιμοποιήσουν και υπάρξουν άσχημα αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ