Διευθυντής social media του Τραμπ: “Το twitter είναι γεμάτο σκ@@@”

Toν λένε Νταν Σκαλβίνο και είναι ο διευθυντής social media του Ντόναλντ Τραμπ. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν θεώρησε θεμιτό να εκφραστεί δημοσίως προσβλητικά για την πλατφόρμα του twitter, χρησιμοποιώντας αυτήν ακριβώς την πλατφόρμα.

Το μάλλον σουρεαλιστικό σκηνικό έλαβε χώρα πριν μερικές ώρες και είχε ως αφορμή το γεγονός ότι το twitter “έκοψε” tweet του Αμερικανού προέδρου για το οποίο θεώρησε ότι συνιστά προτροπή σε βίαιες πράξεις (ο Τραμπ προειδοποιούσε τους διαδηλωτές της Μινεάπολις ότι θα αρχίσουν οι πυροβολισμοί).

“Το twitter είναι γεμάτο με σκατά” απεφάνθη ο Σκαλβίνο θεωρώντας ότι η πλατφόρμα στοχοποιεί τον Αμερικανό πρόεδρο την ώρα που οι διαδηλωτές υποτίθεται ότι αναγγέλλουν τις επόμενες βίαιες, όπως τις χαρακτήρισε, κινήσεις τους μέσω της πλατφόρμας χωρίς συνέπειες.

Ολα αυτά συμβαίνουν μόλις μέρα μετά την προσπάθειας της προεδρίας Τραμπ να “σπάσει” τη νομική προστασία του twitter και των υπολοίπων social media σε μία προσπάθεια να επιβάλλει, δια της πλαγίας, λογοκρισία.

Οπως όλα δείχνουν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ άνοιξε ένα ακόμη μέτωπο μόλις έξι μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ