Περιφέρεια Αττικής: Δύναμή μας η αλήθεια και το έργο μας

Περιφέρεια Αττικής: Απάντηση στις κατηγορίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση της κακοκαιρίας.

Με δελτίου Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής απαντά στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα των στελεχών κ.κ. Ζαχαριάδη και Χατζηγιαννάκη για τη διαχείριση της κακοκαιρίας. Ειδικότερα, στο δελτίο Τύπυ αναφέρεται: «Είναι προφανές ότι η αλήθεια ενοχλεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όταν τους θυμίζουμε τις μεγάλες ευθύνες και τις ανθρωποκτόνες παραλείψεις της πολιτικής τους.

Αυτό αποδεικνύει η απάντηση τους, στην απάντηση που έδωσε η Περιφέρεια Αττικής στις αστήρικτες κατηγορίες που μας εξαπέλυσαν οι κ.κ. Ζαχαριάδης και Χατζηγιαννάκης. Μιλούν για τυμβωρυχία αυτοί που έσπευσαν να κάνουν φθηνή αντιπολίτευση στηριζόμενοι στον φουσκωμένο από τα νερά της πρωτοφανούς σε ένταση και όγκο καταιγίδας Κηφισό.

Δεν τους βγήκε το στόρι, στη βάρδια μας δεν υπήρξε νεκρός, η Αττική άντεξε και τώρα τους ενοχλεί, που απαντάμε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Περιφέρειας.
Τι να κάνουμε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δεν έχουμε ούτε βοσκοτόπια να βάλουμε ενέχυρο για να αποκτήσουμε τηλεοπτική άδεια, ούτε κρυφούς χορηγούς για να στήνουμε ντοκουμέντα.Δύναμη μας είναι η αλήθεια, το έργο μας και η στήριξη της πλειοψηφίας των πολιτών της Αττικής».

5399878

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ