Δήμος Μαραθώνος: Καταδικάζει την κλοπή ειδών πρώτης ανάγκης

Δήμος Μαραθώνος: Η προσπάθεια του κ. Πολυχρονόπουλου, των ομάδων και όλων των εθελοντών, ήταν και είναι εξαιρετικά συγκινητική.

Ο δήμος Μαραθώνος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση αναφορικά με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος»: Αναφορικά με την καταγγελία του κ. Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, δημιουργού της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» και των Εθελοντών του, σχετικά με την κλοπή των ειδών πρώτης ανάγκης από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Νέα Μάκρη, γεγονός που με λύπη πληροφορηθήκαμε, αναφέρουμε τα εξής:   Ο Δήμος Μαραθώνος καταδικάζει την πρωτοφανή αυτή πράξη που παρατηρείται για πρώτη -και ευχόμαστε και για τελευταία φορά- στον Δήμο μας.

Δυστυχώς φαίνεται πως ανάμεσα στους συμπολίτες μας υπάρχει και κάποιος ή κάποιοι που η ηθική τους, τους επέτρεψε να προχωρήσουν σε αυτήν την αδικία, ενεργώντας με δόλο και αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Όσοι λοιπόν δεν δίστασαν να αφαιρέσουν τα πράγματα, να προκαλέσουν οικονομική ζημιά και να εμποδίσουν με αυτόν τον τρόπο το κοινωνικό έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια η Κοινωνική Κουζίνα, να γνωρίζουν ότι δεν έχουν καμία θέση όχι μόνο στο τόπο μας αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Η προσπάθεια του κ. Πολυχρονόπουλου, των ομάδων και όλων των εθελοντών, ήταν και είναι εξαιρετικά συγκινητική, ανιδιοτελής και η προσφορά τους στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας και όχι μόνο είναι τεράστια. Τους ευχαριστούμε όλους για το έργο τους και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να το συνεχίσουν. Ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας και η Δημοτική Αρχή έχουν ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα άμεσα.

2093396

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ