Δήμος Φυλής: Έξι βήματα για τον κατ’ οίκον εμβολιασμό

Δήμος Φυλής: Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής ενημερώνει ότι θα αρχίσουν οι εμβολιασμοί πολιτών κατ’ οίκον.

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος ενημερώνει ότι σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας θα αρχίσουν οι εμβολιασμοί κατ’ οίκον πολιτών. Η διαδικασία περιγράφεται σε 6 βήματα:

1ο Βήµα: Ο κάθε πολίτης που επιθυμεί να πραγματοποιήσει το εμβολιασμό του ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ, θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία µε τον θεράποντα ιατρό του.

2ο Βήµα: Ο ιατρός µε την σειρά του συµπληρώνει µια αίτηση εμβολιασμού για τον ενδιαφερόμενο πολίτη.

3ο Βήµα: Αποστέλλεται ενημερωτικό µήνυµα (SMS) µε το ακόλουθο κείµενο: ”Το αίτηµα σας για εμβολιασμό κατ’ οίκον καταχωρήθηκε. Θα επικοινωνήσουµε µαζί σας για τον ορισµό του ραντεβού σας”.

%CE%93%CE%99%CE%A9%CE%A1%CE%93%CE%9F%CE%A3 %CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%A9%CE%9D%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3 1 1024x768 1

 

4ο Βήµα: Ο πολίτης λαµβάνει κλήση από την Επιχείρηση “Ελευθερία’’ µε σκοπό τον ορισµό ραντεβού.

5ο Βήµα: Πραγµατοποιείται επίσκεψη στο σπίτι του ωφελούµενου πολίτη για την πραγµατοποίηση του εμβολιασμού.

6ο Βήµα: Η διαδικασία ολοκληρώνεται µε την αποστολή ενηµερωτικού µηνύµατος (SMS) στο κινητό του πολίτη: “Ολοκληρώσατε τον εμβολιασμό σας. Μετά από 1 µέρα µπορείτε να εκδώσετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού στο Gov.gr ή ΚΕΠ”.

%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7 %CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BD %CE%B3%CE%B9%CE%B1 %CF%84%CE%BF%CE%BD %CE%BA%CE%B1%CF%84 %CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CE%BD

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ