Δήμος Φυλής: Δύο νέα γήπεδα

Δήμος Φυλής: Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στην υπογραφή συμβάσεων για την κατασκευή δύο υπερσύγχρονων γηπέδων ποδοσφαίρου 5Χ5 προχώρησε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 28 Απριλίου 2021 ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, με τον εκπρόσωπο της κατασκευάστριας εταιρείας. Η πρώτη σύμβαση αφορά στη δημιουργία νέου γηπέδου ποδοσφαίρου 5X5 στη Δημοτική Ενότητα Φυλής και η δεύτερη στη δημιουργία νέου γηπέδου ποδοσφαίρου 5X5 στη συνοικία της Δροσούπολης (πλησίον του 10ου Δημοτικό Σχολείου της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής).

Οι συμβάσεις πιο συγκεκριμένα, αφορούν στην κατασκευή των νέων γηπέδων, της περίφραξής τους, της βάσης των αγωνιστικών χώρων, στη διάστρωση με συνθετικούς χλοοτάπητες, την τοποθέτηση τερμάτων και πάγκων των αναπληρωματικών και στην κατασκευή των δικτύων απορροής των ομβρίων υδάτων (κανάλια απορροής κλ.π.). Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρόντες κατά την υπογραφή των συμβάσεων κατασκευής των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας και ο Επιστημονικός συνεργάτης του Δημάρχου Φυλής Γιάννης Λιάκος, οι οποίοι ανέλαβαν και προχώρησαν τις διαδικασίες με ταχύτατους ρυθμούς. Την ευθύνη κι επίβλεψη των έργων έχει, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής.

Φυλή

Προτεραιότητα η βελτίωση της ποιότητας ζωής της νεολαίας

Κατά τη διάρκεια της υπογραφής ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς επεσήμανε πως η προσπάθεια και οι πρωτοβουλίες για την δημιουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητα ζωής των συμπολιτών και ιδιαίτερα της νεολαίας, ανήκει στις προτεραιότητες του Δήμου Φυλής, που δεν θα σταματήσει να διεκδικεί και να πετυχαίνει σημαντικά έργα, που αφορούν στην Παιδεία, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό. Ο Χρήστος Παππούς εξάλλου, απηύθυνε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την έμπρακτη στήριξή του και τη δημιουργία νέων υποδομών στο Δήμο Φυλής.

Φυλή

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ