Δήμος Φυλής: Χωρίς προβλήματα η περιοχή παρά τη σφοδρότητα της καταιγίδας

Δήμος Φυλής: Στο σημείο της λίμνης ανάσχεσης του Πάρκου Πόλης βρέθηκε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς για να δει την κατάσταση που επικρατεί και τη λειτουργία του αντιπλημμυρικού έργου για την ομαλή απορροή των υδάτων.

Το απόγευμα της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου υπερχείλισε η λίμνη ανάσχεσης του Δήμου Φυλής, από τον μεγάλο όγκο νερών που έφεραν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα «Μπάλλος» που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη την Αττική. Στο σημείο της λίμνης ανάσχεσης του Πάρκου Πόλης βρέθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος είδε από κοντά την κατάσταση που επικρατεί  καθώς και τη λειτουργία του αντιπλημμυρικού έργου για την ομαλή απορροή των υδάτων, που παρά την σφοδρότητα της καταιγίδας, συνέβαλε στην αποτροπή προβλημάτων στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος της περιοχής, ενημερώθηκε επίσης από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Οικονομάκη ότι όλα τα μηχανήματα του Δήμου βρίσκονται σε ετοιμότητα σε επικίνδυνα σημεία. Επιπλέον, τα φρεάτια με το που σταματάει η βροχή καθαρίζονται διαρκώς από τα φερτά αντικείμενα, προκειμένου να γίνεται απρόσκοπτα η απορροή των υδάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Φυλής, βρίσκεται σε 48ωρη επιφυλακή με τον μηχανισμό της Πολιτικής Προστασίας σε πλήρη ετοιμότητα.

yperxeilisi limnis anasxesis

Ακολουθεί χαρακτηριστικό video με την υπερχειλισμένη λίμνη ανάσχεσης:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ