Δήμος Ελευσίνας: Τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου

Δήμος Ελευσίνας: Εντατικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests), με στόχο την ασφάλεια των δημοτών σε Ελευσίνα & Μαγούλα.

Ο δήμος Ελευσίνας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποιεί εντατικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests), με στόχο την ασφάλεια των δημοτών σε Ελευσίνα & Μαγούλα.
Δεδομένης και της επανεκκίνησης της εστίασης, οι έλεγχοι οφείλουν να είναι διαρκείς, προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενη διασπορά αλλά και να διασφαλιστεί η όσον το δυνατόν ομαλότερη μετάβαση στην κανονικότητα. Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 7 Μαΐου, από τις 10:00 έως και τις 15:00 θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι στην Κεντρική Πλατεία Μαγούλας, ενώ την Σάββατο 8 Μαΐου, από τις 10:00 έως και τις 15:00, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην Πλατεία Ηρώων Ελευσίνας.

Ο εργαστηριακός έλεγχος αφορά σε όλους τους δημότες της Ελευσίνας & της Μαγούλας, οι οποίοι θα προσέρχονται πεζοί στα ανωτέρω σημεία. Κατά την προσέλευσή σας, θα χρειαστεί να αποστείλετε τον αριθμό 1 στο 13033 και να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ ή τον αριθμό της αστυνομικής σας ταυτότητας. Στον χώρο, όπου θα διενεργούνται τα tests, οι προσερχόμενοι οφείλουν να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

eody 4

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ