Δήμος Αιγάλεω: Τιμητική βράβευση

Δήμος Αιγάλεω: «Covid-19 & Κλιματική Αλλαγή, Γνώση, Στρατηγική και Αποτελεσματικότητα στη νέα εποχή».

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο του ΕΔΔΥΠΠΥ (Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας), που φιλοξενήθηκε στο  Δήμο Γορτυνίας στις 11 και 12 Νοεμβρίου, με θέμα «Covid-19 & Κλιματική Αλλαγή, Γνώση, Στρατηγική και Αποτελεσματικότητα στη νέα εποχή». Ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Γιάννης Γκίκας, παρουσίασε διεξοδικά τη στρατηγική που ακολουθήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα από την πλευρά του δήμου, αναλύοντας μια σειρά από μέτρα για τη στήριξη των πολιτών, με την υποδειγματική οργάνωση και τις στοχευμένες δράσεις και παροχές.

Μέσω αυτής της πορείας ο Δήμος μας κέρδισε το στοίχημα δείχνοντας εξαιρετικά αντανακλαστικά και υψηλό επίπεδο ετοιμότητας σε κρίσιμες περιόδους. Στο περιθώριο του συνεδρίου ο Δήμος Αιγάλεω βραβεύτηκε από τον Περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρο του ΕΔΔΥΠΠΥ, Γιώργο Πατούλη, για την λειτουργία του ΚΕΠ Υγείας στον δήμο και για την ύψιστη ωφέλεια των δημοτών από τις δράσεις προαγωγής υγείας, για την αντιμετώπιση του COVID-19.

AE

«Σκληρή μάχη»

«Ευχαριστώ θερμά για την ιδιαίτερη τιμή της βράβευσης από τον ΕΔΔΥΠΠΥ. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στα στελέχη του δήμου και τους εθελοντές, που με αλληλεγγύη και αυταπάρνηση δίνουν καθημερινά μια σκληρή μάχη, ώστε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Το βραβείο ανήκει και σε αυτούς. Ως Δήμος συνεχίζουμε καθημερινά την προσπάθεια με σχέδιο και πλάνο βρισκόμενοι σταθερά στο πλευρό όλων των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη», υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

AEEE

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ