Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά

Γεμάτη ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις θα είναι η δεύτερη σεζόν στις “Άγριες Μέλισσες”, που θα επιστρέψει στις οθόνες μας από το φθινόπωρο. Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο με την κανονική ολοκλήρωση του α’ κύκλου στο 150ο επεισόδιο και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν της.

Στα νέα επεισόδια που θα προβληθούν από το φθινόπωρο στις οθόνες μας, θα δούμε καινούργια πρόσωπα στη σειρά, που θα ενσαρκώσουν ρόλους- κλειδιά στην υπόθεση. Τα ονόματα των ηθοποιών έχουν ήδη γίνει γνωστά, όπως και οι χαρακτήρες που θα παίξουν, ενώ οι αρκετοί έχουν μοιραστεί φωτογραφίες από τα backstage στα social media τους.

Εισαγγελέας Δούκα

Το ένα πρόσωπο το έχουμε ήδη δει στο τελευταίο επεισόδιο του α’ κύκλου. Ήταν ο εισαγγελέας που ανέκρινε τον Δούκα, τον οποίον υποδύεται ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, που θα στριμώξει τον ισχυρό μεγαλογαιοκτήμονα.

Εισαγγελέας Ελένης

Μεγάλο ρόλο στον β’ κύκλο της σειράς θα διαδραματίσει ο εισαγγελέας που θα δικάσει την Ελένη Σταμίρη για τον φόνο του Σέργιου. Τον ρόλο θα ενσαρκώσει ο Συμεών Τσακίρης, ο οποίος θα κρίνει ένοχη τη Λενιώ στη δίκη στο Κακουργιοδικείο της Λάρισας. Θα είναι η δεύτερη φορά που ο Τσακίρης θα ανταμώσει με τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Γιώργο Γάλλο, καθώς είχαν συνεργαστεί στο θέατρο.

Διευθυντής Φυλακών

Η Λενιώ θα βρεθεί στη φυλακή όπου θα δεχτεί επιθέσεις από άλλες κρατούμενες, αλλά και από τον διευθυντή των φυλακών, τον οποίον θα υποδυθεί ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης. Ωστόσο, αν και η γνωριμία της με τον διευθυντή θα ξεκινήσει με άγριο τρόπο, στη συνέχεια θα υπάρξει ανατροπή και ο επικεφαλής του σωφρονιστικού ιδρύματος θα ερωτευτεί την κρατούμενη Ελένη Σταμίρη.

Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά

Επίσης, στη σειρά θα δούμε τον Δημήτρη Μαζιώτη στον ρόλο ενός δικηγόρου, τον Νικόλα Πολίτη που θα έχει τον ρόλο ενός αστυνομικού, ενώ σηαντικές προσθήκες θα είναι ο Αργύρης Πανταζάρας, πρωταγωνιστής της σειράς το “Κόκκινο Ποτάμι”, και η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ