Θεσσαλονίκη: Η αστυνομία διέκοψε διαμπαλκονική συναυλία

Συναυλία από τα μπαλκόνια διαμερισμάτων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έδωσε η “Πρωτοβουλία Γειτονιάς της Αλεξάνδρου Σβώλου”, όπως είχε προαναγγείλει για την την ημέρα πριν την παραμονή της πρωτοχρονιάς η εν λόγω ομάδα κατοίκων που δραστηριοποιείται από το 2013 στον συγκεκριμένο δρόμο αλλά και πέριξ αυτού.

Έξι μπαλκόνια της περιοχής γέμισαν με μελωδίες το κέντρο της πόλης, βάζοντας στο πνεύμα των γιορτινών ημερών τον κόσμο, που παρακολούθησε τη… διαμπαλκονική συναυλία και ανταπέδωσε με θερμό χειροκρότημα αυτή την πρωτοβουλία.

Θεσσαλονίκη: Η αστυνομία διέκοψε διαμπαλκονική συναυλία
HTTPS://THESSTODAY.GR/

Στη συναυλία ακούστηκαν όμορφες μελωδίες από άρπες, τρομπέτες, ντραμς και πιάνο, με αρκετούς κατοίκους ανά γειτονιά να μένουν για ώρα κάτω από τα μπαλκόνια για να απολαύσουν τη στιγμή και να ακούσουν την πρωτότυπη αυτή μουσική παράσταση από τα μέλη της Πρωτοβουλίας.

Η συναυλία ξεκίνησε από τις 19:00 και αναμενόταν να κρατήσει μέχρι τις 21:45.

Επέμβαση της ΕΛΑΣ

Λίγο αργότερα ωστόσο, και συγκεκριμένα μόλις στο δεύτερο μισάωρο της συναυλίας, επί της οδού Σβώλου, κάτω από το μπαλκόνι που έπαιζε εκείνη την ώρα μουσική, συγκεντρώθηκε κόσμος με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία. Όπως αναφέρει το voria, μετά από εκκλήσεις της γειτονιάς αλλά και συστάσεις και ελέγχους από την αστυνομία για τη σχετική βεβαίωση μετακίνησης, οι διοργανωτές αποφάσισαν τη λήξη της δράσης και ο κόσμος έφυγε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ