Καλομοίρα για Καπιτώλιο: “Νιώσαμε σαν κάποιος να μπήκε στο σπίτι μας”

Για τα πρωτοφανή γεγονότα που διαδραματίστηκαν μέσα και έξω από το Καπιτώλιο την Τετάρτη (06/1) στις ΗΠΑ, μίλησε η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια Καλομοίρα, η οποία ζει στην Αμερική. Μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στη χώρα και στα συναισθήματά της, βλέποντας τις χθεσινές εικόνες.

“Σαν Αμερική είμαστε συνηθισμένοι να είμαστε δείγμα παγκοσμίως στα πολιτικά θέματα και αυτό που έγινε σήμερα ήταν ντροπή. Εύχομαι ο Τραμπ ως Πρόεδρος να κάνει το σωστό, να ηρεμήσει τον κόσμο και να δεχθούν όλοι το αποτέλεσμα των εκλογών. Εγώ θέλω να στείλω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια της γυναίκας που έχασε τη ζωή της σήμερα. Η αστυνομία και ο στρατός προστάτευσαν τη Δημοκρατία”, δήλωσε σχετικά.

Η Καλομοίρα αναφέρθηκε και στη στιγμή που έμαθε τι συνέβαινε στο Καπιτώλιο, λέγοντας: “Εγώ είμαι με την οικογένειά μου στη Φλόριντα. Ήμουν στο αυτοκίνητο και με πήρε ο Γιώργος τηλέφωνο και μου είπε τι χαμός έγινε στη χώρα. Επέστρεψα σπίτι και ως αργά παρακολουθούσαμε τις εξελίξεις. Εμείς μένουμε λίγο πιο έξω από το Washington DC, αλλά πηγαίνουμε συνέχεια. Εκεί είναι το σπίτι μας. Νιώσαμε σαν κάποιος να μπήκε στο σπίτι μας”.

Όσο για τα παιδιά της και πώς τους εξήγησε τι συνέβη, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: “Πάντα προσπαθώ να λέω την αλήθεια στα παιδιά. Τους εξηγήσαμε γιατί έβλεπαν τις εικόνες και κατάλαβαν ότι είναι στο Washington DC. Με ρώτησαν για τα πιστόλια, τους εξήγησα ότι αυτά τα όπλα είναι αληθινά και ότι αυτό δεν ήταν έργο. Ο Νίκος που είναι πιο ευαίσθητος, όταν κατάλαβε τι συνέβη ήρθε στην αγκαλιά μου, σαν να ήθελε να τον προστατεύσω”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ