Υπέγραψαν : 17 Οκτωβρίου η μάχη τίτλων Vasyl Lomachenko με Teofimo Lopez!

Oι πρωταθλητές της lightweight κατηγορίας Teofimo Lopez (15-0, 12 KOs) και Vasiliy Lomachenko (14-1, 10 KOs) υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους να έρθουν αντιμέτωποι στις 17 Οκτωβρίου.

Προς διεκδίκηση τίθονται οι τίτλοι στις ομοσπονδίες IBF, WBA, WBC και WBO στα 135 pounds.

To ματς μέσα από την «φούσκα» του ‘MGM Grand’ θα μεταδοθεί από το ESPN και δεν θα είναι τελικά pay-per-view.

O Lomachenko εδώ έχει την μεγαλύτερη πρόκληση της εώς τώρα καριέρας του και στόχο έχει να τιμωρήσει τον Lopez για όσα έχει πει για εκείνον το προηγούμενο διάστημα.

Το έργο του όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολο, μιας και αρκετοί θεωρούν πως ο Lopez θα έχει πολλές ευκαιρίες στο ματς βάση των στυλ παιχνιδιών τους να περάσει πολλά και ισχυρά χτυπήματα στον αντίπαλό του.

Και έχοντας δει τον Loma να είναι ευάλωτος απέναντι σε πυγμάχους με ισχυρή γροθιά, ειδικά στα τελευταία 3 από τα 4 παιχνίδια που έχει κάνει, τα πράγματα θα είναι εξόχως επικίνδυνα τώρα.

Ο Lomachenkο στα ελαφρά κιλά λόγω της δύναμης των αντιπάλων του δεν μπορεί να κινηθεί το ίδιο όπως όταν έπαιζε στα 126 και 130 pounds, επισημαίνουν αρκετοί.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως ο πατέρας και προπονητής του Teofimo Lopez ισχυρίζεται πως ο γιος του θα σταματήσει τον ‘Hi-Tech’ πριν τον πέμπτο γύρο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ