Ξέσπασμα McGregor για Khabib : «Έχω τον τρόπο να τον διαλύσω – Με φοβάται – Ποτέ δεν έγινε πρωταθλητής!»

Ο ‘Notorious’ που δεν μπαίνει σε trash talking με τον Poirier, μιας και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ τους, αποφάσισε να απασφαλίσει απέναντι στον Khabib που βρίσκεται επίσης αυτές τις μέρες μαζί με εκείνον στο Abu Dhabi.

«Μου αφαίρεσαν την featherweight ζώνη δίχως καν να μου προσφέρουν ματς υπεράσπισης. Τότε μόλις είχα πάρει την δεύτερη ζώνη μου στην Νέα Υόρκη. Είναι αυτό που είναι.

Υποθέτω ο Khabib, και ο θάνατος του πατέρα του, είναι οι αιτίες που δεν του την πήραν αμέσως γιατί θέλουν να του δώσουν χρόνο. Και αυτό αξιοθαύμαστο είναι.

Όμως νομίζω πως το ματς με τον Poirier θα έπρεπε να είναι για την ζώνη. Από την στιγμή που δεν είναι, κανένα πρόβλημα. Θέλω να έχω έναν ενεργό χρόνο και να κάνω αγώνες.

Και ξέρετε πως εγώ είμαι ο πρωταθλητής. Ποτέ δεν δόθηκε μέσα στο κλουβί στην αναμέτρησή μας ο τίτλος στον Khabib τον Οκτώβριο του 2018. Ο Khabib πέταξε έξω από το κλουβί και με άφησε να παίζω με μέλη της οικογένειας μετά μέσα στο οκτάγωνο.

Η τελετουργία παράδοσης τίτλου μετά την μάχη μας δεν συνέβη ποτέ. Επομένως για αυτό νοιώθω ακόμα πρωταθλητής και θα το αποδείξω αυτό ξανά. Θα το αποδείξω με τις εμφανίσεις μου και ο χρόνος θα δείξει. Η κρέμα πάντα πάει στην επιφάνεια και ο κόσμος θα το δει αυτό.

Νομίζω φοβάται να με αντιμετωπίσει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και δεν τον κατηγορώ. Εγώ έπαιξα την καλύτερη εκδοχή του εκείνο το βράδυ και εκείνος αντιμετώπισε την χειρότερη δική μου εκδοχή εκείνο την νύχτα. Το ξέρει, το ξέρω, η ομάδα του το γνωρίζει. Έχω την απάντηση και τον τρόπο να τον διαλύσω.

Εάν θέλει να αποσυρθεί στο καλό, του εύχομαι τα καλύτερα. Αλλά εγώ είμαι αυτός που είμαι και θα αναδειχθώ στην κορυφή. Ο χρόνος θα το δείξει.

Για μένα δεν είναι πραγματικός μαχητής με τον τρόπο που επιλέγει να αποσυρθεί. Πώς μπορεί να το κάνει με αυτό έτσι; Υπάρχουν ακόμα τόσοι αγώνες να κάνει. Σκεφτείτε τον Nate Diaz, τον Tony Ferguson, τον Charles Oliveira, ή την ρεβάνς μαζί μου. Ο τρόπος του είναι παράλογος. Δεν κατουρήθηκε μόνο στο λεωφορείο, κατούρησε και τα τσιπς. Από την άλλη όμως έχει και οικογενειακά θέματα. Επομένως είναι αυτό που είναι. Μόνο τα καλύτερα του εύχομαι.

Εάν θέλει ρεβάνς είμαι έτοιμος για αυτό. Θα το ήθελα. Όμως εάν δεν θέλει, τότε δεν θέλει. Αναρωτιέμαι όμως τι έχει να πει…

Ο Dana θα μπορούσε να του πάρει την ζώνη εκεινο το ίδιο βράδυ. Όλο το event ήταν στημένο πάνω του. To pay-per-view ήταν αποτυχία και μετά δηλώνει πως αποχωρεί κιόλας; Πόσο καιρό θα κρατήσει αυτό; Όχι για πολύ σε αυτή την δουλειά.»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ