Τρελό : Κλείνει το Jorge Masvidal εναντίον Kamaru Usman μόλις 6 μέρες πριν το ματς!

Πολλοί νόμισαν πως δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, αλλά τελικά οι φανς είναι πολύ κοντά να πάρουν αυτό που ζητούσαν, με τον Jorge Masvidal να ρίχνεται εκτάκτως τελευταία στιγμή στην μάχη welterweight τίτλου απέναντι στον Kamaru Usman 11 Ιουλίου στο ‘Fight Island’ του Abu Dhabi.

Όλα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες όταν και


και έτσι δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί για την ζώνη απέναντι στον πρωταθλητη συναθλητή του στο εναρκτήριο event του UFC στο ‘Yas Island’.

Τότε όλοι θεώρησαν ιδανική επιλογή να αντικαταστήσει το κενό που δημιουργήθηκε, τον Jorge Masvidal.

Όμως ο Masvidal βρίσκονταν στα μαχαίρια με το UFC γιατί έλεγε πως δεν του δίνουν τα λεφτά που αξίζει προκειμένου να αγωνιστεί ξανά, ενώ οι πρώτες διαπραγματεύσεις για ματς με τον Usman πριν λίγους μήνες είχαν πέσει στο κενό.

Τελικά τώρα που δημιουργήθηκε η μεγάλη ανάγκη, φαίνεται πως το UFC έβαλε πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη και έτσι κλείνι την ματσάρα τίτλου ανάμεσα σε δυο «μισητούς εχθρούς».

Ο Masvidal τώρα όμως θα πρέπει να περάσει το τεστ για κορωνοϊό, να κόψει τα κιλά και μέσα σε λιγότερο από 6 μέρες να κάνει αυτό το ματς.

Αν τα καταφέρει να είναι ότι πιο τρελό έχουμε δει ποτέ, μιας και θα πρέπει να βρίσκεται και σε μια ιδιότυπη καραντίνα στο ξενοδοχείο του Λας Βέγκας προτού πετάξει για Abu Dhabi.

Πριν λίγες ώρες o Masvidal εντοπίστηκε να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ariel Helwani όλα δείχνουν πως το ματς κλείνει!

Για να δούμε τις σημερινές εξελίξεις…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ