Μετά το UFC, o Anthony Pettis υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με το PFL!

Ο άλλοτε lightweight πρωταθλητής του UFC, o Anthony ‘Showtime’ Pettis, ανακοίνωσε πως υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με το PFL (Professional Fighters League).

O 33χρονος Αμερικανός με ρεκόρ 24-10 έκλεισε την συνεργασία του με το UFC το περασμένο Σάββατο επικρατώντας ομόφωνα του Alex Morono και την Τετάρτη ανακοίνωσε πως πλέον κινείται ως free agent στην αγορά.

Δεν πέρασαν πολλές ώρες όμως και ο αθλητής ανακοίνωσε την πολυετή συνεργασία του με το PFL δηλώνοντας:

«Ανυπομονώ για αυτή την νέα επόμενη μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου. Είμαι εξαιρετικά εντυπωσιασμένος με αυτό που έχει χτίσει το PFL και το πως μεγαλώνει το άθλημα με τα ταλέντα που έχει αποκτήσει.

Έχω παρακολουθήσει τον Natan Schulte που είναι ο πρωταθλητής εκεί και είναι πραγματικά καλός, αλλά τίποτα που να μου προκαλεί φόβο.»

Η σεζόν για το PFL το 2021 ξεκινά στις 23 Απριλίου μέσα από το ESPN 2 στην Αμερική με τα περαιτέρω events να είναι στις 29 Απριλίου, 6 Μαΐου, 10 Ιουνίου, 17 Ιουνίου και 25 Ιουνίου.

Το φορμάτ της διοργανώσης έχει να κάνει με πλέι-οφ και events τίτλων με τον νικητή κάθε κατηγορίας να λαμβάνει ένα εκατομμύριο δολλάρια.

Ο Pettis αποκάλυψε επίσης πως το UFC του έδωσε νέο συμβόλαιο, αλλά αποφάσισε να μην το δεχτεί.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ