Το GLORY επιστρέφει : Διπλή διοργάνωση 2 και 3 Οκτωβρίου – Ποιοί παίζουν!

Με τα οικονομικά προβλήματα να μαστίζουν το promotion, το ‘GLORY’ ανακοίνωσε την επιστροφή του στην εποχή του κορωνοϊού στις 2 και 3 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα τα events ονόματι ‘GLORY 76’ και ‘GLORY 77’ θα διεξαχθούν σε δυο μέρες το ένα μετά το άλλο στην Ολλανδία στην περιοχή του αεροδρομίου (Valkenburg Airport) στην πόλη του Katwijk.

Εκεί αναμένεται να δώσουν το παρών περίπου 100 θεατές.

Αρχικά την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα 4άδα middleweight τουρνουά με τον νικητή να παίζει με τον πρωταθλητή σε αυτά τα κιλά την δεδομένη στιγμή, τον Alex Pereira. Oι συμμετέχοντες στο τουρνουά θα είναι οι : Yousri Belgaroui, Ulric Bokeme, Matej Penaz και Ertugrul Bayrak.

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου ο πρωταθλητης Cedric Doumbe θα μπει στο ρινγκ, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρα εάν θα αντιμετωπίσει εκεί τον Murthel Groenhart για να λύσουν διαφορές για ακόμα μία φορά.

Άλλα προγραμματισμένα ματσαρίσματα περιλαμβάνουν αθλητές όπως οι Nordine Mahieddine, Junior Tafa, Luke Whelan, Mohamed Hendouf, Alim Nabiyev και Eyevan Danenberg.

Ακόμα στα βαριά κιλά θα δούμε κικμπόξερς όπως οι Antonio Plazibat, Arkadiusz Wrzosek, D’Angelo Marshall και Martin Pacas.

Παρόντες επίσης στις 3 Οκτωβρίου οι εξαιρετικοι Harut Grigorian και Tyjani Beztati .

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ