Το «έσωσε» πλειοψηφικά ο Alexander Volkanovski στη ρεβάνς με Max Holloway! (vid)

Σε ένα πάρα πολύ κοντινό και κλειστό ματς ο Alexaner Volkanovski κατάφερε να επικρατήσει και στην ρεβάνς του Max Holloway κρατώντας έτσι τον featherweight τίτλο του στο co-main event του ‘UFC 251’.

Το αποτέλεσμα των κριτών μετά από πέντε γύρους ήταν πλειοψηφική απόφαση υπέρ του Volkanovski.

Στον πρώτο γύρο ο Max Holloway είχε τον έλεγχο του ρυθμού της αναμέτρησης με τον Alexander Volkanovski να επιχειρεί να σπάσει την απόσταση. Ο Holloway ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει κάποιο σημαντικό δυναμικό χτύπημα. Ένα ψηλό γυριστό λάκτισμα του διεκδικητή στο τέλος του γύρου γονάτισε προς στιγμήν τον πρωταθλητή, αποτελώντας την πιο ενδιαφέρουσα ενέργεια του πενταλέπτου.

Στον δεύτερο γύρο ο Holloway ξεκίνησε εκ νέου επιθετικός διαβάζοντας καλύτερα το ματς μέχρι εκείνη την στιγμή, με τον Αυστραλό να απαντά σπασμωδικά στις αντεπιθέσεις. Ο Volkanovski μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει βρει καθόλου ρυθμό, ενώ ένα δεξί άπερκατ του Holloway εκ νέου φαίνεται να τον λυγίζει προς το τέλος του γύρου.

Στον τρίτο γύρο o Αυστραλός πρωταθλητής ανέβασε την απόδοσή του κερδίζοντας το πεντάλεπτο με μεγαλύτερη ενεργητικότητα και αποτελεσματικότητα στα χτυπήματά του από την όρθια θέση. Ο Holloway έμεινε περισσότερο σε «ρηχά νερά» αυτή την φορά.

Στον τέταρτο γύρο η αναμέτρηση ήταν μοιρασμένη με καλές ενέργειες και από τους δύο, δίχως να ξεχωρίζει κάποιος ιδιαίτερα.

Στον τελευταίο πέμπτο και καθοριστικό γύρο ο Volkanovski κατάφερε να επικρατήσει πετυχαίνοντας δύο takedowns και δείχνοντας μια μεγαλύτερη ενέργεια στο παιχνίδι του.

Δείτε τι έγινε :

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ